De Buutengaets

Dinerbon Sint-Annaland De Buutengaets
Adres
Havenweg 12
4697RL Sint-Annaland
Telefoon
0166 652 634
Dinerbon Sint-Annaland De Buutengaets

Wilt u met uw dinerbon graag dineren in een restaurant waar heerlijke visgerechten geserveerd worden? Dan moet u eens een kijkje nemen bij restaurant De Buutengaets, een zeer bijzonder visrestaurant op een minstens even bijzondere locatie. Het restaurant bevindt zich namelijk op het eiland Tholen in de Schelde, in de jachthaven van Sint-Annaland. Voor de liefhebbers van verse visgerechten is dit restaurant echt een absolute aanrader. Eén wand van het restaurant is geheel van glas, waardoor u een mooi uitzicht heeft over het water en de jachthaven. Dit maakt het restaurant een romantisch locatie om te gaan dineren met uw dinercheque, maar ook met grotere groepen is het er goed toeven. Bovendien beschikt het restaurant over een groot en ruim terras waar u met mooi weer prachtig kunt zitten.

Op het menu vindt u de meest uiteenlopende verse visgerechten. Zo kunt u een in zijn geheel gebakken zeetong met ravigottesaus bestellen of een op de huis gebakken zeebaars met een saus van truffel. Ook kunt u bij uw bezoek met uw dinerbon genieten van een bord gekookte bodemmosselen. Deze zijn naturel te bestellen, met room en knoflook of met piri piri. Naast verse vis gerechten kunt u ook vleesgerechten verkrijgen bij restaurant De Buutengaets. Denkt u hierbij aan een heerlijk wildstoofpotje met verse groenten en friet of rijst, of aan een tournedos van dikbilrund met een saus van gorgonzola.

Geniet van een diner op deze unieke locatie aan het water en laat u verassen door de heerlijke smaak van verse vis. Het team van De Buutengaets hoopt u en uw dinercheque spoedig eens te mogen ontvangen in het restaurant!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10