Bakker Dees Terneuzen

Dinerbon Terneuzen Bakker Dees Terneuzen
Adres
Kokkeldreef 4
4533DD Terneuzen
Telefoon
0115 614430

Bakker Dees is een bakkerij met winkels in drie plaatsen in Zeeuws-Vlaanderen. Terneuzen is de grootste stad in Zeeuws-Vlaanderen. Hier kunt u dus ook een vestiging van Bakker Dees vinden. Bakker Dees in Terneuzen is een gezellige bakkerij waar u terecht kunt voor verschillende gelegenheden. Als u hier in de buurt woont of op vakantie bent, is het altijd fijn om een goede bakkerij te kennen. Dan kunt u namelijk altijd lekkere broodjes, koekjes of gebakjes kopen.

 

In de vestiging van Bakker Dees in Terneuzen kunt u dus terecht voor brood, broodjes, koek, gebak en taart. Bakker Dees bied allerlei soorten brood aan. Zo hebben ze bijvoorbeeld wit brood, boerenbruin brood, speltbrood, volkorenbrood en nog veel meer. Daarnaast zijn er ook broodjes, zoals stokbrood, croissants, bolletjes, puntjes, enzovoort. Bij de koeken kunt u denken aan stroopwafels, bitterkoekjes, koffiekoeken of gangmakers. Bovendien is er taart en gebak dat u kunt kopen. Ook kunt u voor uw huwelijksfeest een taart laten maken door Bakker Dees. Als u van plan bent om iets te kopen bij Bakker Dees, neem dan uw dinerbon of dinercheque mee. Die kunt u hier namelijk inleveren.

 

Bakker Dees is een goede bakker in Terneuzen. U kunt hier zes dagen per week langskomen, namelijk van maandag tot en met zaterdag. Op zondag is Bakker Dees in Terneuzen gesloten. De andere dagen opent het om 8:00 in de ochtend. Op maandag sluit Bakker Dees vervolgens weer om 12:30, op dinsdag tot en met vrijdag om 17:30 en op zondag om 15:00. Daarnaast heeft u de keuze om voor woensdag en zaterdag te bestellen bij Bakker Dees. Wanneer u dinsdag en vrijdag voor 18:00 bestelt, heeft u het de volgende dag in huis.

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10