Bistro De La Ville

Dinerbon Terneuzen Bistro De La Ville
Adres
Peter van Anrooylaan 2
4536CE Terneuzen
Telefoon
0115 696 660

Heeft u er wel eens aan gedacht om met uw dinerbon heerlijk te gaan dineren in een hotel? Dat klinkt misschien in eerste instantie een beetje gek, zeker indien u niet in het desbetreffende hotel overnacht, maar dat is het eigenlijk helemaal niet. Hotels hebben vaak zeer goede restaurants  of bistro’s waar u ook van harte welkom bent om met uw dinercheque te genieten van een culinaire avond. Zo ook in Bistro de la Ville. Deze bistro is een onderdeel van Hampshire Hotel – City Terneuzen in het Nederlandse deel van Zeeuws Vlaanderen. De Bistro heeft een gemoedelijke en huiselijke sfeer, waar u zich snel thuis zult voelen. Er is een gemengd publiek van zowel Hollandse als buitenlandse gasten, wat een extra dynamische sfeer aan de avond zal geven.

Op het menu bij Bistro de la Ville staan de lekkerste specialiteiten uit de Franse keuken. Op het menu vindt u onder andere casseroles, heerlijke Franse frieten, een pan met verse mosselen en verschillende Franse kazen. Kies met uw dinerbon zelf een gerecht dat u bevalt van de kaart of laat u verrassen met een drie gangen menu van de chef. Wanneer u met een grote groep komt heeft u de keus tussen een warm of een koud buffet, maar u kunt ook een maaltijd van het à la carte menu selecteren.

Kom zelf de huiselijkheid en gastvrijheid ervaren van deze gemoedelijke bistro in Franse stijl. Vergeet bovendien bij uw bezoek niet om uw dinercheque mee te nemen, want daar kunt u uiteraard het gehele jaar door de rekening mee betalen bij Bistro de la Ville in Terneuzen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10