Hampshire City Terneuzen

Dinerbon Terneuzen Hampshire City Terneuzen
Adres
Peter van Anrooylaan 2
4536CE Terneuzen
Telefoon
0115 696660

Het is ook mogelijk om uw Dinerbon te besteden in Hampshire Hotel - City Terneuzen. Het maakt daarbij niet uit of u hotelgast bent of niet, u bent van harte welkom in de gezellige bistro van het hotel. In deze huiselijke bistro dineert u in de Franse sferen, midden in Zeeuws-Vlaanderen. Geniet van een heerlijk dagje of weekendje weg én natuurlijk een lekker hapje en drankje. Bij Hampshire Hotel - City Terneuzen kunt u ook met uw Dinercheque betalen.

De bistro serveert onder andere een wisselende driegangenmenu voor slechts €24,50. Ook hebben ze vaak seizoenspecials, zoals Zeeuwse mosselen en een wildmenu. Dit kunt u ook bestellen met uw Dinerbon. Reserveert u voor een (grote) groep, dan kunt u kiezen voor koude of warme buffetten of voor een diner à la carte. Op de reguliere menukaart vindt u voornamelijk gerechten die geïnspireerd zijn door de authentieke Franse keuken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een stoofpot met rundvlees en trappistenbier? Of heeft u meer zin in gebakken sliptongetjes? Voor de beste vis moet u natuurlijk in Zeeuws-Vlaanderen zijn. Alle gerechten worden standaard geserveerd met een wisselende groentegarnituur, een aardappelgarnituur en één saus naar keuze. Sluit uw diner af met een heerlijke Zeeuwse bolus met bolusijs en slagroom. Betaal daarna gerust met uw Dinercheque!

De bistro van Hampshire Hotel - City Terneuzen is het ideale eindpunt na een dagje uit. Het ligt namelijk op steenworp afstand van de prachtige Belgische steden Antwerpen en Gent, waar u eindeloos kunt shoppen en cultuur snuiven. Of ga lekker fietsen of wandelen in de nabijgelegen natuurgebieden!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10