Hampshire Hotel Churchill Terneuzen

Dinerbon Terneuzen Hampshire Hotel Churchill Terneuzen
Adres
Churchilllaan 700
4532JB Terneuzen
Telefoon
0115 621 120
Dinerbon Terneuzen Hampshire Hotel Churchill Terneuzen
Dinerbon Terneuzen Hampshire Hotel Churchill Terneuzen

Lunchen, borrelen en dineren in een sfeervolle ambiance doet u bij Hampshire Hotel Churchill Terneuzen

Met uw dinerbon bent u van harte welkom in Hampshire Hotel Churchill Terneuzen. Hier kunt u zowel lunchen, borrelen als dineren op een van de mooiste locaties in Zeeland, al dan niet in Nederland. De locatie, de Westerscheldedijk, is uniek en bij uitstek geschikt voor een dagje weg, een weekendje weg of gewoon voor zomaar, bijvoorbeeld omdat u in de regio woont. U geniet van een culinaire middag of avond uit met een geweldig uitzicht over de Westerschelde. U ziet grote zeeschepen en kijkt uit over de Noordzee.

Maak kennis met de internationale gerechten op de menukaart van Hampshire Hotel Churchill Terneuzen

De menukaart van Hampshire Hotel Churchill Terneuzen bestaat uit diverse internationale gerechten met uiteraard een Zeeuws tintje. Er wordt regelmatig samengewerkt met tal van Zeeuwse bedrijven en dat proeft u direct. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijk vispotje of ga voor verse kibbeling. Als visliefhebber haalt u met de dinercheque hier uw hart zeker weten op. Bent u vegetariër of heeft u liever een stevig en goed vleesgerecht? Ook voor deze wensen heeft Hampshire Hotel Churchill Terneuzen uiteraard een aantal gerechten op de kaart gezet.

Reserveer een tafel bij Hampshire Hotel Churchill Terneuzen

Wilt u graag even alle drukte ontvluchten en tot rust komen met een heerlijk culinair arrangement? Dan zit u met een dinerbon bij Hampshire Hotel Churchill Terneuzen helemaal goed. Combineer het restaurant met een bezoek aan het gezellige centrum van Terneuzen of maak een ronde om de Otheense Kreek. Ook liggen stadjes zoals Sluis, Hulst en Aardenburg dichtbij Hampshire Hotel Churchill Terneuzen. Verzeker uzelf tijdig van een tafel in dit uitnodigende restaurant en reserveer met uw dinercheque. Wellicht ontdekt u binnenkort ook de veelzijdige kaart van Hampshire Hotel Churchill Terneuzen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10