Restaurant Taste Churchill

Dinerbon Terneuzen Restaurant Taste Churchill
Adres
Churchilllaan 700
4532 JB Terneuzen
Telefoon
(0) 115 621 120
Dinerbon Terneuzen Restaurant Taste Churchill
Dinerbon Terneuzen Restaurant Taste Churchill
Dinerbon Terneuzen Restaurant Taste Churchill

In het Hampshire Hotel Churchill zit het Restaurant Rosaura, dat is vernoemd naar de vrouw van Winston Churchill. Zei was net als Churchill een sterk karakter. Net als de mensen hebben zowel het hotel als het restaurant een sterk karakter. Als je met je Dinerbon wilt betalen wordt dat je dus ook sterk aangeraden.

Voordat je die Dinerbon wilt gebruiken om een lekker maaltijd te eten moet je die wel eerst verdienen natuurlijk. De ANWB Westerschelde fietsroute leent zich hier perfect voor omdat het hotel het eindpunt is. Na zo’n fietstocht langs de prachtige natuur van Westerschelde is het een geruststelling dat het Rosaura hier het beste mee voor heeft. Daarom zijn ze aangesloten bij Green Key, een organisatie die zich sterk maakt voor een duurzamere horeca, Slow Food, een organisatie die probeert iedereen gezonder te laten eten waaronder de kinderen, en Lekker Regionaal, een label waarmee je aantoont dat de meeste ingrediënten uit de buurt komen om zo de regio te ondersteunen. Zoals u ziet, een sterk karakter. En dan hebben we het nog niet eens over het eten gehad.

De kaart is gebaseerd op de Franse Keuken maar door de invloeden van de Chef-kok zit er een mediterraanse slag aan het eten. De combinatie is niet te versmaden. Naast een heerlijk diner verzorgt het restaurant ook een bijzondere lunch en een heerlijke High Tea. Bedenkt u eens wat een voordeel u dan opdoet als u dan ook nog een diner haalt met uw Dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10