Broodjes & Zo - Kaeswienkeltje

Dinerbon Tholen Broodjes & Zo - Kaeswienkeltje
Adres
Hoogstraat 2
4691CB Tholen
Telefoon
0166 603018
Dinerbon Tholen Broodjes & Zo - Kaeswienkeltje

Uit eten met je dinerbon bij Broodjes & Zo - Kaeswienkeltje

Broodjes & Zo – Kaeswienkeltje is verdeeld over twee winkels, waar je de keuze hebt uit een zeer divers assortiment. Vele mooie specialiteiten behoren tot het aanbod, die allen erg uitnodigend zijn om uit te proberen met je dinerbon. Kies uit seizoensgebonden lekkernijen of overheerlijke klassiekers, kom langs en laat je verrassen door al het lekkers van Broodjes & Zo – Kaeswienkeltje.

Diverse belegde broodjes bij Broodjes & Zo – Kaeswienkeltje

Of je nu een grote beretrek of een kleine honger hebt, de belegde broodjes van Broodjes & Zo – Kaeswienkeltje zijn altijd een goed idee. Kies bijvoorbeeld voor een fitness broodje, demi baguette, Italiaanse bol of een petit pain en laat deze belegen met oude kaas, rosbief, brie of anderen vleeswaren. Ook ben je met je dinercheque aan het juiste adres voor verschillende soorten sandwiches, wraps, vers brood en hartige snacks. Welke gerechten kom jij een keer uitproberen bij Broodjes & Zo – Kaeswienkeltje?

Gaat jouw culinaire hart sneller kloppen van vers gebakken pannenkoeken? Ook dan zit je bij Broodjes & Zo – Kaeswienkeltje helemaal goed. Hier is het namelijk iedere woensdag van het jaar pannenkoekendag? Of je voorkeur nu uitgaat naar een naturel pannenkoek, een pannenkoek met kaas, een pannenkoek met appel of een pannenkoek met spek, het is allemaal mogelijk met je dinercheque. 

Kom langs voor een goed verzorgd ontbijt bij Broodjes & Zo – Kaeswienkeltje

Wie denkt dat er alleen een lunch kan worden genuttigd bij Broodjes & Zo – Kaeswienkeltje, heeft het mis. Hier ben je namelijk ook van harte welkom voor een goed verzorgd ontbijt. Geniet van vers fruit, een warme soep en combineer het eten met een lekker drankje. Ook voor jouw smaak is er voldoende keuze bij Broodjes & Zo – Kaeswienkeltje.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10