Argentijns Mexicaans Restaurant Amigo's

Dinerbon Vlissingen Argentijns Mexicaans Restaurant Amigo's
Adres
Nieuwendijk 41-61
4381 BW Vlissingen
Telefoon
0118 411943
Dinerbon Vlissingen Argentijns Mexicaans Restaurant Amigo's
Dinerbon Vlissingen Argentijns Mexicaans Restaurant Amigo's
Dinerbon Vlissingen Argentijns Mexicaans Restaurant Amigo's

Heerlijk genieten bij Argentijns Mexicaans Restaurant Amigo’s in Vlissingen sinds november 1992

Argentijns Mexicaans Restaurant Amigo’s in Vlissingen is in november 1992 opgericht door Ehab Elsayed en Sam Alzafari. Tot op de dag van vandaag wordt het restaurant gerund door Yurden Muzaffer. Je geniet hier met je dinerbon van heerlijke Argentijnse gerechten. Het restaurant is gelegen aan een prachtige locatie in Vlissingen, op loopafstand van de boulevard. De gerechten worden op houtskoolvuur klaar voor je gemaakt. Kom jij binnenkort langs met je dinerbon?

Probeer het Chef's keuze menu uit en laat je verrassen door de chef-kok

Wist je dat je bij Argentijns Mexicaans Restaurant Amigo’s in Vlissingen ook de keuze hebt uit een Chef's keuze menu? Ideaal als je je graag wilt laten verrassen met je bon. Je kunt met dit menu genieten van een mix schotel, bestaande uit verschillende soorten rijst, vlees, sauzen, frites en salade. Zo weet je zeker dat je je even helemaal in het echte Argentinië waant bij Argentijns Mexicaans Restaurant Amigo’s in Vlissingen. Het personeel vertelt je graag alles over de menukaart als je een keer langskomt met je dinercheque.

Geniet iedere dag van een ander gerecht bij Argentijns Mexicaans Restaurant Amigo’s in Vlissingen

Argentijns Mexicaans Restaurant Amigo’s in Vlissingen biedt ook een vers bereide daghap. Op welke dag van de week je ook langskomt met je dinercheque, op iedere dag van de week proef je de overheerlijke Argentijnse smaken. Denk hierbij aan taco’s of een perfect gegrilde steak. Wil je zeker weten dat er voor jou een tafel vrij is? In dat geval is het verstandig om van tevoren even een reservering te maken. Het restaurant is iedere dag van de week geopend vanaf 16:00 uur.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10