Brasserie Evertsen

Dinerbon Vlissingen Brasserie Evertsen
Adres
De Ruyterplein 1
4381 BZ Vlissingen
Telefoon
0118 - 414498
Dinerbon Vlissingen Brasserie Evertsen
Dinerbon Vlissingen Brasserie Evertsen
Dinerbon Vlissingen Brasserie Evertsen

Met uw Dinerbon bent u ook welkom bij Brasserie Evertsen in Vlissingen. Met een prachtig uitzicht op de Westerschelde kunt u hier genieten van heerlijke huisgemaakte gerechten met de lunch en het diner. De Westerschelde is de drukst bevaren rivier van Europa en er is daarom altijd wat te zien. Schepen varen langs terwijl loodsboten in en uitvaren om loodsen naar de schepen toe te brengen. In het smaakvolle restaurant is plaats voor 60 personen en op het terras nog eens 120. Het is dan ook nog eens uitermate geschikt om uw feest of receptie bij te vieren.

Brasserie Evertsen is vernoemd naar het admiralengeslacht dat net als Michiel de Ruyter in de 16e en 17e eeuw veel voor de Zeeuwse welvaart heeft betekend. In de buurt vindt u nog tal van tekenen van de rijke Zeeuwse historie. Zo is pal voor de monding van haven in 1689 het admiraalschip De Walcheren gestrand en is in de jachthaven het MuZEEum te vinden, waar vroeger de werkgever van Michiel de Ruyter woonde.

Bij Evertsen willen wij bewust omgaan met de producten die wij gebruiken voor onze gerechten. Elk seizoen wisselt onze kaart en daarnaast voeren wij een weekmenu. U vindt op onze kaart tal van overheerlijke vlees- en visgerechten met een goede prijs/kwaliteitverhouding. U zult bij ons nooit bedreigde vissoorten zoals tonijn of paling op de kaart vinden en wij letten altijd goed op de kuitperiode van elke vis. Daarnaast wordt onze kaart gekenmerkt door de zeer populaire huisgemaakte tussendoortjes zoals appeltaart, kroketten en erwtensoep.

Zien wij u snel verschijnen? Vergeet uw Dinercheque niet!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10