Brasserie Lunchcafe t Hart van

Dinerbon Vlissingen Brasserie Lunchcafe t Hart van
Adres
Walstraat 51
4381GD Vlissingen
Telefoon
0118 567 462
Dinerbon Vlissingen Brasserie Lunchcafe t Hart van
Dinerbon Vlissingen Brasserie Lunchcafe t Hart van
Dinerbon Vlissingen Brasserie Lunchcafe t Hart van

Bent u wel toe aan een leuke avond uit eten met uw dinerbon in een gezellige brasserie in de fraaie binnenstad van Vlissingen? Dan hebben wij goed nieuws voor u, want u bent nu van harte welkom om met uw dinercheque te komen genieten van een heerlijke lunch of een goed diner bij Brasserie – Lunchcafe ’t Hart van. U vindt Brasserie – Lunchcafé ’t Hart van aan de Walstraat 51, waar u het kunt herkennen aan het uitgebreide terras aan de voorzijde van het pand. Iedere dag opent ’t Hart van al vroeg, want rond een uur of 10 bent u welkom voor een heerlijk belegd broodje en een gezond sapje!

In de keuken van Brasserie – Lunchcafé ’t Hart van worden voor u met veel plezier lekkere gerechten klaargemaakt. In de middag kan dit bijvoorbeeld een lekker en gezond soepje zijn, of een belegd broodje naar keuze met een goede kop koffie erbij. Wanneer u iets te vieren heeft en daardoor een extra speciale lunch of een extra bijzonder diner op zijn plek is, dan bent u bij Brasserie – Lunchcafé ’t Hart van met uw dinerbon ook zeker aan het juiste adres. Het team van ’t Hart van denkt namelijk graag met u mee om uw middag of avond heel bijzonder te maken en aan te laten sluiten aan uw wensen.

Beleef een mooie middag of avond uit in het centrum van de mooie stad Vlissingen en breng een bezoek aan Brasserie – Lunchcafé ’t Hart van. Vergeet bij uw bezoek bovendien niet om uw dinercheque mee te nemen, want daar kunt u aan het eind van een geslaagde avond mee afrekenen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10