Brasserie V

Dinerbon Vlissingen Brasserie V
Adres
Beursplein 11
4381 CA Vlissingen
Telefoon
0118 430401
Dinerbon Vlissingen Brasserie V
Dinerbon Vlissingen Brasserie V
Dinerbon Vlissingen Brasserie V

Heeft u een Dinerbon in uw bezit en bent u op zoek naar een gezellig restaurant in Vlissingen om te genieten van een heerlijke maaltijd? Bij Brasserie V op het Beursplein staan er verrukkelijke gerechten op de menukaart. Het restaurant is gevestigd in het Beursgebouw in de historische binnenstad van Vlissingen, vlakbij de Oosterschelde.

Op de menukaart heeft u een ruime keuze uit heerlijke gerechten waarmee u zeker zult profiteren van uw Dinercheque. Iedere maaltijd wordt prachtig uitgeserveerd met veel aandacht voor detail. Het restaurant ademt een Bourgondische sfeer. U kunt met uw Dinerbon kiezen uit vlees, vis en vega. Alle vleesgerechten worden klaargemaakt met 100% puur (rund)vlees van verantwoorde afkomst. De vis is dagvers en de vegagerechten zijn gezond en verrassend. Als voorgerecht kunt u bijvoorbeeld kiezen voor rundercarpaccio, kip in look, scampi's in look of een verrassende vegacocktail. Ook de hoofdgerechten zijn overheerlijk, bijvoorbeeld de mosselen, het vispotje uit de oven, de 'giant spareribs' en de bieten-maïsburger. Bij alle hoofdgerechten krijgt u een portie krokante friet of een frisse salade geserveerd, behalve bij de maaltijdsalades. Sluit de maaltijd af met een verrukkelijk dessert, bijvoorbeeld met de Chocolate Party, de Cheesecake of de Zeeuwse droom. De keuze is aan u.

Brasserie V is gezellig ingericht met warme kleuren, groene planten en sfeervolle verlichting. Een bezoekje aan dit restaurant is een unieke ervaring voor jong en oud. Buiten is er een terras waar u heerlijk kunt relaxen op de comfortabele stoelen, fauteuils en loungebanken. Brasserie V is de ideale gelegenheid om uit eten te gaan en uw Dinercheque te besteden. De brasserie staat bekend om de verfrissende cocktails die hier geserveerd worden. Denk bijvoorbeeld aan Tequila Sunrise, Gin Tonic of Dark 'n Stormy. Neem al uw vrienden mee en beleef een onvergetelijke avond in Brasserie V.

Brasserie V is 7 dagen per week geopend van 11:30 tot 21:00 uur. Reserveren kan telefonisch of eenvoudig via het online contactformulier. Het vriendelijke personeel van dit restaurant staat u graag te woord.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10