Café-Restaurant Soif

Dinerbon Vlissingen Café-Restaurant Soif
Adres
Bellamypark 14
4381 CJ Vlissingen
Telefoon
0118 - 410516
Dinerbon Vlissingen Café-Restaurant Soif
Dinerbon Vlissingen Café-Restaurant Soif
Dinerbon Vlissingen Café-Restaurant Soif

Restaurant/café SOIF ligt in Vlissingen, op een steenworp afstand van de prachtige zee. Hier gaan kwaliteit en gezelligheid hand in hand. U kunt hier met uw Dinerbon terecht voor een heerlijke lunch, een gezellige high tea, een borreltje of om te dineren. Het café is gescheiden van het restaurant, waardoor een echte huiskamer sfeer ontstaat in het restaurant.

Onze chefs Joeri en Steven en hun brigade serveren hier hun specialiteiten gebruik makend van enkel duurzame en biologische seizoens- en streekproducten. Wij vinden het belangrijk om verantwoord te ondernemen. Dit ziet u terug in onze kaart. Elke dag serveren wij een verschillende daghap. Daarnaast kunt u bij ons genieten van de pasta van de week. Voor een zeer scherpe prijs serveren wij een uitgebreid maandmenu. Onze keuken staat bekend om de verse oesters, kreeft, king crab, Oosterschelde krab en Hollandse Garnalen en de plank van de slager! Hiervoor gaan wij langs bij de lokale slager voor de beste stukken vlees. Deze bereiden wij naar uw wens. Voor de vegetariër doen wij altijd heel hard ons best om een verrukkelijke en verrassende maaltijd te serveren. Alle maaltijden worden aangevuld met goede wijnen of wellicht een koud biertje.

De muziek in ons café en restaurant vormt een zeer gevarieerde achtergrond. Van klassieke rock tot moderne dance of lounge muziek. Daarnaast organiseren wij fantastische feestjes met een heuse terrasband.

Kwaliteit en gezelligheid voor een schappelijke prijs en met een zo klein mogelijke footprint; daar kunt u van op aan bij SOIF in Vlissingen. Zien wij u snel met uw Dinercheque?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10