Fletcher Hotel Arion (geen e-vouchers)

Dinerbon Vlissingen Fletcher Hotel Arion (geen e-vouchers)
Adres
Boulevard Bankert 266
4382 AC Vlissingen
Telefoon
0118 - 410 502
Dinerbon Vlissingen Fletcher Hotel Arion (geen e-vouchers)
Dinerbon Vlissingen Fletcher Hotel Arion (geen e-vouchers)
Dinerbon Vlissingen Fletcher Hotel Arion (geen e-vouchers)
Dinerbon Vlissingen Fletcher Hotel Arion (geen e-vouchers)

Let op: wij accepteren geen e-vouchers.

Restaurant Arion is onderdeel van het gelijknamige 4-sterrenhotel, dat gevestigd is aan de Boulevard Bankert 266 in Vlissingen. De elegantie die je in een horecabedrijf met een dergelijke allure verwacht, weerspiegelt zich zonder meer ook in het restaurantgedeelte. De eetgelegenheid is voorzien van verschillende soorten luxe meubilair, zodat je er altijd wel een plekje zult vinden dat goed bij je stemming en het totale aantal tafelgenoten past. De zitplaatsen aan het raam zijn zonder twijfel het populairst. En dat is ook niet zo verwonderlijk, want vanaf die plek heb je een letterlijk eindeloos uitzicht over de Noordzee, dat af en toe alleen wordt doorbroken door schepen die van en naar de haven van Antwerpen varen. Uiteraard is deze locatie ook voorzien van meerdere ruime terrassen met een soortgelijk uitzicht, waar het heerlijk toeven is op fraaie lente- en zomerdagen. Restaurant Arion is elke dag van de week geopend. Je kunt er van maandag tot en met zondag van 10 uur ‘s morgens tot 10 uur ‘s avonds met je dinerbon of dinercheque terecht.

Het restaurant biedt haar gasten een zeer uitgebreide menukaart, die onderverdeeld is in lunchgerechten en dinervarianten. Tijdens de lunch kun je onder meer kiezen uit diverse soepen, broodjes, eiergerechten en salades. Heb je rond het middaguur al stevige trek, dan serveert het vriendelijke personeel je desgewenst ook graag pasta, pizza of een van de plates, zoals de huisgemarineerde kipsaté of de Captian Maxxx burger met 300 gram rundvlees, cheddar, gekonfijte rode ui, bacon, gebakken ei en frites. Kies je ervoor om bij Restaurant Arion te dineren, dan kan dat uiteraard in 3 volledige gangen die je a la carte kunt bestellen. Als voorgerecht heb je onder meer keuze uit diverse soepen, salades en pastagerechten en voor wat betreft het hoofdgerecht biedt dit etablissement je diverse vlees- en visvarianten. Je kunt je smulpartij bij dit restaurant afsluiten met een dessert dat uit ijs of gebak bestaat. Ook aan jonge smikkelaars is gedacht, want voor hen staan er een aantal speciale kindermenu’s op de kaart.

Heb je volop van het weidse uitzicht en al het lekkere eten en drinken bij restaurant Arion genoten en is het tijd geworden om de rekening te betalen? Dan kun je gewoon je dinercheque of je dinerbon benutten voor de gedeeltelijke of volledige betaling daarvan.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10