Grand Café Cappucino

Dinerbon Vlissingen Grand Café Cappucino
Adres
Boulevard Bankert 756
4382 AC Vlissingen
Telefoon
0118 418019
Dinerbon Vlissingen Grand Café Cappucino
Dinerbon Vlissingen Grand Café Cappucino
Dinerbon Vlissingen Grand Café Cappucino
Dinerbon Vlissingen Grand Café Cappucino

Heb je nog ergens een dinerbon of dinercheque in de la liggen en wil je deze uitgeven? Breng dan een bezoek aan Grand Café Cappucino in Vlissingen. Het restaurant is dagelijks van 10:00 tot 00:00 geopend en sluit op vrijdag en zaterdag zelfs pas om 01:00 zijn deuren. Je kunt hier dus de hele dag terecht voor ontbijt, lunch, koffie, een borrel of uitgebreid diner. Plan binnenkort een dagje uit naar het prachtige Zeeland en strijk neer bij Grand Café Cappucino. Of je nu een dagje gaat winkelen of wilt genieten van het prachtige landschap. In Zeeland is genoeg te doen voor iedereen!

Geniet van het goede leven

Wil je even ontsnappen uit de drukte van het dagelijks bestaan? Dan is Zeeland de ideale plek om tot rust te komen! Maak een wandeling over het strand en bekijk de zonsondergang onder het genot van een goed glas wijn. Genieten van het goede leven is heel gemakkelijk bij Grand Café Cappucino: je kunt hier de hele dag terecht voor heerlijke gerechten en drankjes. Wil je lunchen bij het restaurant, dan kun je kiezen uit verschillende belegde broodjes, soepen en wraps. Ook klassiekers als brood met kroketten en een uitsmijter zijn onderdeel van het lunchmenu. Wie komt dineren kan kiezen uit verschillende vleesgerechten en natuurlijk ook verschillende soorten versgevangen vis. Eet je liever vegetarisch? Dan kun je een pastagerecht, vegaburger of salade bestellen. Grand Café Cappucino is tot in de kleine uurtjes geopend en is dus ook de perfecte plek om ’s avonds nog even een drankje te doen: het restaurant heeft een uitgebreide drankkaart en de barmannen maken verschillende cocktails.

Echte Zeeuwse gastvrijheid

Wie Grand Café Cappucino binnenstapt, ziet gelijk dat veel aandacht is besteed aan het interieur: het restaurant is gezellig ingericht en de prachtige bar trekt gelijk de aandacht. Niet alleen aan het interieur is veel aandacht besteed, de menukaart is met dezelfde zorg samengesteld: het personeel is constant aan het experimenteren met nieuwe gerechten en originele drankjes. Het draait bij Grand Café Cappucino allemaal om echte Zeeuwse gastvrijheid. Wil je deze zelf ervaren? Kom dan langs en vergeet niet je dinerbon of dinercheque mee te nemen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10