Restaurant Don Giovanni

Dinerbon Vlissingen Restaurant Don Giovanni
Adres
Boulevard Bankert 2
4382 AC Vlissingen
Telefoon
0118 412 737
Dinerbon Vlissingen Restaurant Don Giovanni

Restaurant Don Giovanni is een prachtig en chique ingericht restaurant dat uitkijkt over het mooie water. Het is namelijk gevestigd aan de Boulevard Bankert in Vlissingen. Prachtige witte tafels en stoelen gecombineerd met donker en licht bruine kleuren vullen het interieur van Don Giovanni. Een mooi groot terras aan de kant van de zee waar moderne zwarte tafels en stoelen staan. Het restaurant ziet er heel verzorgd en netjes uit. U komt hier met uw dinerbon terecht in een hele fijne ambiance. Ook het personeel gaat netjes te werk. Bij binnenkomst ontvangen zij u openhartig en helpen u gehele bezoek met al uw vragen en wensen. U kunt een hele goede service verwachten van Restaurant Don Giovanni, want dat staat hoog in het vaandel bij het restaurant.

In de keuken staan gespecialiseerde koks. Zij hebben jarenlange ervaring en weten hoe ze een verrukkelijk gerecht moeten bereiden. Op de a la carte kaart staan de volgende categorieën waar u met uw dinercheque uit kunt kiezen: voorgerechten, pasta, pizza, vis- en vleesgerechten, kindermenu’s, kaas en desserts. Het is op en top genieten bij Don Giovanni! Bij elke hap die u neemt zult u wegdromen, maar dat is ook zeker niet gek met het mooie uitzicht en de goede kwaliteit gerechten! Don Giovanni laat kinderen en volwassenen kennis maken met de Italiaanse keuken.

Wilt u ook eens kennis maken met de Italiaanse keuken en de specialiteiten hiervan uitgebreid proeven? Ga dan nu met uw dinercheque of dinerbon naar Restaurant Don Giovanni voor een geweldig etentje!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10