Thermen & Beauty Zeeland

Dinerbon Vlissingen Thermen & Beauty Zeeland
Adres
Zwanenburgseweg 11
4384 LW Vlissingen
Telefoon
0118-472500
Dinerbon Vlissingen Thermen & Beauty Zeeland
Dinerbon Vlissingen Thermen & Beauty Zeeland

Bij Thermen & Beauty Zeeland begrijpen wij dat een dag heerlijk ontspannen heerlijk afgesloten moet worden met een goede maaltijd. Daarom kunt u nadat u een bezoek aan een van onze sauna’s stoomcabines, baden of beautycentrum in ons restaurant XL&t, uitgesproken als excellent, genieten van een grote verscheidenheid aan overheerlijke gerechten, ook met uw Dinerbon . Het gastvrije personeel zal u met open armen ontvangen zodat u het fantastische gevoel dat u over hebt gehouden aan uw massage of beautybehandeling niet meteen kwijtraakt.

Onze menukaart zit simpel in elkaar; wij bieden vlees-, vis- en vegetarische gerechten voor de lunch en het diner. Wij laten ons voor de gerechten inspireren door de seizoenen. Soms zult u bij ons verrast worden door onze interpretatie van een klassieker. Wij veranderen echter alleen een recept als het daardoor beter gaat smaken, dus laat u inspireren! Onze professionele chef-kok zorgt dat de kwaliteit altijd hoog is en maakt gebruik van dagverse en pure producten. Hierdoor zijn onze gerechten niet alleen lekker, maar ook nog eens gezond. Daarnaast willen wij altijd rekening houden met uw dieet of allergie. Stel onze bediening op de hoogte en de kok zal zorgen dat er voor u een heerlijk alternatief wordt bereid.  

U zult bij Thermen & Beauty Zeeland in de geest van ons Wellness centrum koninklijk behandeld worden. De vriendelijke en professionele bediening zullen zorgen dat u uw ontspannen gevoel niet kwijtraakt, maar dat het juist versterkt wordt. Ga herboren de deur uit bij Thermen & Beauty Zeeland en combineer uw behandeling met een overheerlijk diner! Wij accepteren ook uw Dinercheque.  

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10