Café Restaurant De Pelgrim

Dinerbon Vrouwenpolder Café Restaurant De Pelgrim
Adres
Dorpsdijk 20
4354 AC Vrouwenpolder
Telefoon
0118 591988
Dinerbon Vrouwenpolder Café Restaurant De Pelgrim

Wees welkom bij Grand Cafe-Restaurant De Pelgrim in hartje Vrouwenpolder. Dit restaurant ligt dichtbij prachtige natuurgebieden en in de buurt van het Noordzeestrand en Veerse meer. Dit maakt ons restaurant een populaire tussenstop voor mensen die deze prachtige omgeving aan het verkennen zijn en trek hebben in lekker eten. Kom ook gezellig langs met uw dinerbon of dinercheque.

Bij ons bent u aan het juiste adres om te genieten van heerlijk eten onder het genot van een warme en historische sfeer. Wij hebben met lekker weer de beschikking over een zon En schaduwterras waar u heerlijk buiten kunt borrelen en eten. Wij hebben een zeer ruime kaart en ook een wisselend maandmenu. U kunt bij ons terecht voor heerlijke pannenkoeken of poffertjes, lekkere broodjes en tosti’s voor de lunch, maar ook uitgebreide vis- en vleesgerechten. Wij hebben voor ieder wat wils, op elk moment van de dag. Naast onze uitgebreide ontbijt-, lunch- en dinerkaart hebben wij ook een fietsverhuur en een Happen & Trappen arrangement. U kunt dan voor een leuke prijs een fiets huren om de prachtige omgeving te verkennen en vervolgens uw fietstocht af te sluiten met een heerlijke maaltijd.

De Pelgrim is een heerlijke om lekker tot rust te komen na een mooie fiets- of wandeltocht of gewoon omdat u zin heeft in lekker eten in een gastvrije en gezellige ambiance. Wij hopen u snel, met uw dinerbon of dinercheque, te mogen verwelkom bij ons in Vrouwenpolder.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10