Dijkpaviljoen de Westkaap

Dinerbon Westkapelle Dijkpaviljoen de Westkaap
Adres
Zeedijk 7
4361 SJ Westkapelle
Telefoon
0118 572557
Dinerbon Westkapelle Dijkpaviljoen de Westkaap
Dinerbon Westkapelle Dijkpaviljoen de Westkaap
Dinerbon Westkapelle Dijkpaviljoen de Westkaap

Dijkpaviljoen De Westkaap aan de Zeedijk 7 in Westkapelle bevindt zich op een unieke locatie op met meest westelijke puntje van het Zeeuwse eiland Walcheren. Dit betekent dus ook meteen dat je er van een prachtig wijds uitzicht over de Noordzee kunt genieten terwijl je er van een hapje en een drankje smult. Bij mooi weer zou je er zelfs voor kunnen kiezen om je consumpties buiten op het afgeschermde terras van deze eetgelegenheid te gaan nuttigen. Prettige bijkomstigheid is dat je je auto gratis bij het paviljoen kunt parkeren. En ook met de bus is dit etablissement makkelijk te bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte van lijn 53 bevindt zich namelijk op amper 200 meter van De Westkaap. Van één ding kun je absoluut zeker zijn bij dit restaurant: het hele jaar door gaan de deuren er om 10 uur ‘s morgens open, zodat je je dinerbon of dinercheque er zowel voor een lekkere lunch als voor een smakelijk diner kunt benutten.

Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat in een eetgelegenheid die zo dicht bij de zee staat volop visgerechten op de kaart te vinden zijn. Ben je geen visliefhebber, dan kun je bij De Westkaap ook smullen van vlees- en vegetarische gerechten. Voor welk overheerlijke gerecht je ook kiest, de kans is groot dat er een of meerdere producten uit de nabije regio in zijn verwerkt. Lunchen bij deze eetgelegenheid betekent dat je er onder meer kunt smullen van sandwiches, huisgemaakte soepen, uitsmijters en salades. Het brood dat daarbij geserveerd wordt is altijd voor 100 procent van biologische Zeeuwse tarwe gemaakt. Neem ook gerust je kinderen mee als je bij Dijkpaviljoen De Westkaap wilt gaan eten, want voor hen zijn er speciale kindermenu’s verkrijgbaar. Jonge smulpapen kunnen wat dat betreft onder meer kiezen uit een broodje hamburger, een frikandel of kabeljauwfilet. Al deze kindermenukeuzes worden tevens voorzien van een lekkere portie friet.

Ook aan culinair genieten bij Dijkpaviljoen De Westkaap komt uiteindelijk een einde. Op het moment dat je de rekening voor al je genuttigde consumpties gaat betalen, kun je daarbij uiteraard gewoon van het saldo van je dinercheque of je dinerbon gebruikmaken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10