Café-Restaurant De Kruik

Dinerbon Yerseke Café-Restaurant De Kruik
Adres
Kaaistraat 7
4401 CH Yerseke
Telefoon
0113 571721
Dinerbon Yerseke Café-Restaurant De Kruik
Dinerbon Yerseke Café-Restaurant De Kruik

Wees welkom bij Cafe-Restaurant De Kruik in het Zeeuwse Yerseke. Wij beschikken over het grootste terras van Yerseke, hebben een speeltuin voor de kleintjes en een heerlijke menukaart. U bent hier van harte welkom met uw dinerbon of dinercheque.

Bij ons restaurant zult u zich snel thuis voelen door de gemoedelijke en warme sfeer. U kunt hier de hele dag terecht voor een kop koffie, lunch, borrel of uitgebreid diner. Onze zeer uitgebreide kaart biedt voor ieder wat wils. Bij ons kunt u een goed gevuld bord verwachten voor een eerlijke prijs. Onze koks werken altijd met dagverse producten die afkomstig zijn van lokale en regionale boeren. De specialiteiten van ons restaurant zijn toch zeker onze mosselen en oesters en wij nodigen u dan ook zeker uit om deze te komen proeven. Liever wat anders? Probeer dan onze heerlijke verse kibbeling of onze ambachtelijk burger ‘De Kruik’. Maar ook voor lekkere hapjes tijdens de borrel bent u bij ons aan het juiste adres.

Ervaar Zeeuwse gezelligheid op z’n best bij Cafe-Restaurant De Kruik in Yerseke. Kom gezellig langs met uw dinerbon of dinercheque en geniet van onze specialiteiten of van een gezellig hapje en drankje op ons zonovergoten terras. Ons team staat voor u klaar en hoopt u snel te mogen verwelkomen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10