Bakker Dees Zaamslag

Dinerbon Zaamslag Bakker Dees Zaamslag
Adres
Plein 5
4543BH Zaamslag
Telefoon
0115 431272

Bakker Dees is een bakkerij die zich bevindt op verschillende locaties in Zeeuws-Vlaanderen. Zeeuws Vlaanderen is het onderste gedeelte van Zeeland dat aan België vast ligt. Bakkerij Dees bevindt zich ook in Zaamslag. Zaamslag is een typisch Zeeuws dorp, waar u natuurlijk ook kunt langskomen om iets te eten. Bij Bakker Dees kunt u uw dinerbon of dinercheque inleveren. Als u dus in de buurt van Zaamslag woont en op zoek bent naar brood, koek, gebak, taart of nog iets anders, dan kunt u dit halen bij Bakker Dees. Ook als u voor vakantie of om andere reden vlakbij Zaamslag bent, kunt u natuurlijk iets lekkers komen eten bij Bakker Dees.

 

Bij Bakker Dees in Zaamslag kunt u allerlei soorten brood, koek, gebak en taart kopen. Bij de broden is er keuze uit veel soorten. Zo is er bijvoorbeeld bruin, wit, spelt, volkoren en nog meer. Daarnaast zijn er ook broodjes, zoals stokbrood, bolletjes of harde bollen. Bovendien wordt er koek verkocht. Zo zijn er croissants, koffiekoeken, donuts of bitterkoekjes. Ook zijn er taarten is verschillende smaken en met verschillende decoraties. Als u gaat trouwen kunt u zelfs ook uw bruidstaart bij Bakker Dees kopen!

 

Bakker Dees in Zaamslag is elke dag van de week geopend, behalve op zondag. Van maandag tot en met vrijdag opent Bakker Dees zijn deuren om 8:00. Op zaterdag is dit een half uur eerder, namelijk om 7:30. De sluitingstijd op maandag is om 12:30, op dinsdag tot en met donderdag om 17:30, op vrijdag om 20:00 en op zaterdag om 16:00. Bovendien kunt u een bestelling plaatsen bij Bakker Dees in Zaamslag. Als u namelijk op dinsdag of vrijdag iets bestelt, heeft u het de volgende dag bij u thuis bezorgd.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10