Chinees Restaurant Ocean

Dinerbon Zierikzee Chinees Restaurant Ocean
Adres
Balie 9
4301 GZ Zierikzee
Telefoon
0111 414 639

Chinees Restaurant Ocean is het beste Chinese afhaalrestaurant van Zierikzee! Bovendien kunt u hier niet alleen Chinees eten, maar ook Indische en Kantonese maaltijden bestellen. Betalen kan overigens gewoon heel gemakkelijk met uw Dinerbon. U mag zelf weten of u de gerechten af komt halen of dat u ze gezellig in het vertrek van Restaurant Ocean komt opeten. Of u nou blijft of niet, de vissen groeten u altijd vrolijk vanuit het prachtige aquarium.

Op de menukaart vindt u precies de gerechten die u zou verwachten in een Chinees Indisch afhaalrestaurant. Zo kunt u de maaltijd bijvoorbeeld beginnen met een kruidige Wan Tan soep met dumplings of een Chinese loempia. Bijzonder is de Pisang Goreng, oftewel de gebakken banaan met pindasaus. Dit kunt u nu zelf proberen met uw Dinercheque. Als hoofdgerecht heeft u ruim de keus uit traditionele Chinese en Indische specialiteiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van Nasi Goreng, Chinese Bami, Foe Yong Hai, Tjap Tjoy of Babi Pangang? Er is ook van alles mogelijk voor vegetariërs en kinderen. Kom gezellig eten bij Restaurant Ocean met uw Dinerbon en u zal zich in het verre Oosten wanen!

Wilt u er echt een feestelijke avond van maken? Bestel dan met uw Dinercheque de Chinees-Indische rijsttafel. Dit kan al vanaf twee personen! U krijgt dan allemaal verschillende exotische gerechtjes, zodat u van alles wat kan proberen. Uiteraard mogen de rijst, kroepoek en sambal hierbij niet ontbreken! Dit is een leuk idee voor een uitje met familie of vrienden. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10