Het wapen van Alblasserdam

Dinerbon Alblasserdam Het wapen van Alblasserdam
Adres
Dam 24
2952AB Alblasserdam
Telefoon
078 691 4711
Dinerbon Alblasserdam Het wapen van Alblasserdam

Bij Het Wapen van Alblasserdam kunt u nu terecht met uw dinerbon! Dit leuke Grand Café is gevestigd aan de Dam in Alblasserdam. In Het Wapen van Alblasserdam kunt u overnachten, sfeervol lunchen of genieten van een geweldig diner. Het Wapen van Alblasserdam is authentiek en beschikt over verschillende faciliteiten, zowel zakelijk als privé. U voelt zich helemaal op uw gemak in het vernieuwde Grand Café, er hangt namelijk een echte huiselijke sfeer! Met mooi weer kunt u ook op het terras van Het Wapen van Alblasserdam uw maaltijd nuttigen. Dit terras ligt aan de jachthaven van Alblasserdam en heeft dus een prachtig uitzicht! In de omgeving van Alblasserdam is er ook genoeg te doen en te zien. Zo kunt u met de waterbus naar Rotterdam om bijvoorbeeld te shoppen of u gaat eens rondkijken naar het beroemde molengebied van Kinderdijk. Voor jong en oud is er veel inde omgeving te beleven, maar ook bij Het Wapen van Alblasserdam!

De koks van het Grand Café besteden veel aandacht aan elke gerecht dat u geserveerd krijgt. U zult dit zien aan de presentatie van de gerechten en aan de uitstekende smaak van deze gerechten. U krijgt hele goede gerechten voor uw dinercheque! Voor jong en oud is er genoeg te eten en te drinken, niemand zal iets tekort komen! Naast de vaste kaart van het Grand Café worden er ook culinaire specials geserveerd.

Bij Het Wapen van Alblasserdam kunt u dus uitstekend terecht met uw dinercheque of dinerbon voor een geweldig en verrukkelijk bezoek!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10