Restaurant Damzicht

Dinerbon Alblasserdam Restaurant Damzicht
Adres
Plantageweg 1
2951 GN Alblasserdam
Telefoon
078 - 6931631
Dinerbon Alblasserdam Restaurant Damzicht
Dinerbon Alblasserdam Restaurant Damzicht
Dinerbon Alblasserdam Restaurant Damzicht

In het altijd gezellige Alblasserdam zit het restaurant Damzicht. Het restaurant zit aan de Dam en daardoor direct naast de gezelligste winkelstraat en op maar vijf minuten afstand van het overdekte Makado winkelcentrum. U kunt bij Damzicht dus niet alleen heerlijk eten, het ligt ook nog eens lekker centraal. Door met een Dinerbon van Diner Cadeau te betalen kunt u dus geld overhouden om te shoppen.

Bij Damzicht heten ze u welkom in een sfeervol restaurant. U kunt terecht voor een romantisch diner, een avond uit in besloten kring of een gezellig etentje met het bedrijf. U kunt tenslotte aan tafel met 24 man. Doordat het restaurant over een sfeervolle ruimte beschikt is het uitstekend geschikt voor groepsevenementen.

Zeggen dat het aanbod op de menukaart ruim is, is zeker geen leugen. U kunt kiezen uit heerlijke vleesgerechten en bij Damzicht zijn er vele visspecialiteiten. U kunt hier natuurlijk niet alleen terecht voor een lekker diner, schroom niet om aan te schuiven voor de lunch of een gezellige borrel. Voor de kinderen wordt ook goed gezorgd. Speciaal voor de kleintjes is een speciale kinderkaart samengesteld. Ze accepteren bij het restaurant nu ook de Dinerbon, van Diner Cadeau.

Door middel van de Party Service biedt Damzicht ook een catering service aan. Ze verzorgen dan het eten van al uw privé of werk gerelateerde aangelegenheden. Wacht dus niet langer en kom op bezoek bij dit lieve dorpje en neem plaats aan tafel bij Damzicht. Vergeet vooral niet te betalen met een Dinercheque van Diner Cadeau.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10