Brasserie Buuren

Dinerbon Alphen aan den Rijn Brasserie Buuren
Adres
Hooftstraat 161-163
2406 GH Alphen aan den Rijn
Telefoon
0172-515796
Dinerbon Alphen aan den Rijn Brasserie Buuren
Dinerbon Alphen aan den Rijn Brasserie Buuren
Dinerbon Alphen aan den Rijn Brasserie Buuren

In januari 2006 opende Brasserie Buuren haar deuren in Alphen aan den Rijn en sindsdien is het niet meer weg te denken uit het restaurantaanbod van de stad. Het idee achter de brasserie is zowel geraffineerd als eenvoudig; alles is vers, van de beste kwaliteit en seizoensgebonden. Proef het zelf en reserveer nu een tafel bij Brasserie Buuren! U kunt hier namelijk ook uw Dinerbon verzilveren.

De ervaren chef-kok stelt een paar keer per jaar een nieuw menu samen, wat met name geïnspireerd is door het beste wat de seizoenen bieden. Dit op het eerste gezicht simpele concept zorgt voor verfijnde gerechten met de volle smaak van vroeger, maar dan op een eigentijdse en eigenzinnige manier gecombineerd. Met uw Dinerbon kunt u zowel a la carte als een drie- of viergangenmenu bestellen. Het zal lastig zijn om een keuze te maken tussen alle bijzondere gerechten! Op het herfstmenu staat bijvoorbeeld een gebraden fazant omwikkeld met spek, wortelkardemom puree, zuurkool ingekookt met verse jus d`orange, gebakken bospaddenstoelen, stoofpeertje en eendenlever-cantharellensaus. Zo worden zelfs de meest verwende fijnproevers verrast! Het zal u dan ook niet verbazen dat Brasserie Buuren vanaf dag één veel vaste gasten mogen begroeten. Ook u bent welkom met uw Dinercheque.

Wilt u eens iets leuks doen in het weekend? Op zaterdag en zondag vanaf 14:00 biedt Brasserie Buuren een exclusieve Engelse high tea aan. Deze kunt u ook met uw Dinercheque bestellen. Dit arrangement bestaat onder andere uit een grote pot thee, scones, sandwiches, bonbons, Madeleines en gebak. Reserveer wel even van tevoren!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10