Eethuis de Meiden

Dinerbon Alphen aan den Rijn Eethuis de Meiden
Adres
Hooftstraat 169
2406 GH Alphen aan den Rijn
Telefoon
0172 - 424262
Dinerbon Alphen aan den Rijn Eethuis de Meiden
Dinerbon Alphen aan den Rijn Eethuis de Meiden
Dinerbon Alphen aan den Rijn Eethuis de Meiden

 

In Alphen aan den Rijn kunt u met uw Dinerbon terecht bij Eethuis de Meiden. In 1995 opende de Meiden haar deuren en sindsdien zijn wij een gezellige en populaire plek in Alphen. Bij ons geldt: niets moet, alles mag. Met uw Dinerbon kunt u zichzelf zijn bij de Meiden. Bij de eerste stap over de drempel proeft u al de gezelligheid. Na de volgende stap ziet u een modern en smaakvol ingericht restaurant. Wie weet wat de volgende stappen beloven?

 

De keuken bevindt zich midden in de zaak. Wij hebben letterlijk niets te verbergen, want we bereiden alles vers. Als wij ons menu kort zouden moeten samenvatten zouden wij dat zo doen: eerlijke gerechten en gulle porties. Verrassend lekker en altijd verrassend. Een spannend geheel dus. Veel van de grill. Vlees, vis en vegetarisch. Speciale aandacht gaat uit naar de kleintjes met onze kinderkaart. Speciale wensen houden wij trouwens graag rekening mee! Geniet ook zeker van onze seizoensspecialiteiten. Mosselen, wildspecialiteiten en nog veel meer. De Meiden zijn verzot op seizoenen. Regelmatig kunt u heerlijke specialiteiten terugvinden op onze kaart. Als extra bonus kunt u bij mooi weer plaatsnemen op ons terras. Dat ligt namelijk pal aan de Oude Rijn en biedt dus hopen sfeer op een mooie locatie. Geniet bij mooi weer van een lekker hapje en zie de schepen langs dobberen. Smullen dus aan de Rijn met uw Dinerbon!

 

Doe het voor de gezelligheid, de keuken, het terras en uiteindelijk voor de Meiden. Neem uw Dinercheque mee en kom gezellig langs. Wij kijken uit naar uw komst!

 

 

 

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.9/10
96% beveelt ons aan