Fish & Chicks

Dinerbon Alphen aan den Rijn Fish & Chicks
Adres
Hooftstraat 95
2406GE Alphen aan den Rijn
Telefoon
0172 576699

Bij ‘Gewoon’ Lex is alles heel gewoon. Hoewel, dat ligt er maar net aan wat je ‘gewoon’ noemt. Bij ‘Gewoon’ Lex vinden wij het in elk geval heel gewoon om onze gasten de allerbeste service en lekkerste gerechten te bieden. Bij binnenkomst kunt u rekenen op een warme ontvangst en gastvrije glimlach van restaurateur Christel Palar. Neem plaats in een gezellige inrichting op onze comfortabele stoelen, en kies één van de overheerlijke gerechten van onze gevarieerde menukaart. Chef-kok/bedrijfsleider Alex Smulders heeft voor u een menukaart samengesteld met daarop smakelijke vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Zo is er bij ‘Gewoon’ Lex gewoon voor ieder wat wils. En u kunt ook nog eens gewoon met uw dinerbon betalen.

Stel voor uzelf een heerlijk drie-gangen menu samen, met gevarieerde keuze uit warme en koude voorgerechten, heerlijke tournedos, wokgerechten, maaltijdsalades of spiezen, en toppers van nagerechten, zoals een crème brûlée, chocolade dessert of cheesecake. Bij ‘Gewoon’ Lex vinden wij het heel gewoon om u de beste service te bieden en het lekkerste eten voor te schotelen. Een specialiteit van Lex is de biefstuk. Deze wordt op wel acht verschillende manieren bereid, zowel met moderne als traditionele technieken. Gegrild, gebakken, omwikkeld met spek, met of zonder jus, rare, medium of well-done, het heeft allemaal één ding met elkaar gemeen: Het is de lekkerste biefstuk die u in de Randstad proeven zal. Dat kunt u gewoon van Lex verwachten.

U vindt restaurant ‘Gewoon’ Lex op Hooftstraat 95 in Alphen aan den Rijn. Zes dagen per week staat ons enthousiaste team voor u klaar vanaf 17.00, om u gewoon in de watten te leggen. Ook met uw dinercheque bent u meer dan welkom. Zien we u snel verschijnen?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10