Kota Radja Alphen

Dinerbon Alphen aan den Rijn Kota Radja Alphen
Adres
Emmalaan 105
2506GC Alphen aan den Rijn
Telefoon
0172 476 209
Dinerbon Alphen aan den Rijn Kota Radja Alphen

Kota Radja Alphen is al sinds 1982 gevestigd aan de Emmalaan in Alphen aan den Rijn. U kunt hier gerust uw dinercheque verzilveren, want deze accepteert het restaurant graag! Het restaurant heeft een gezellige inrichting. Hier voelt u zich zeker op uw gemak door de fijne ambiance die er heerst. Het team is gastvrij. Zij zijn heel vriendelijk tegen alle gasten. U kunt gerust met al uw vragen en wensen bij hen terecht. Zij zullen u zoveel mogelijk proberen te helpen. Laat ook even van te voren weten of u een allergie heeft of een speciale dieetwens, zodat de keuken hier ook eventueel rekening mee kan houden. Kota Radja Alphen zal er alles aan doen, zodat u van een fijn gerecht kunt genieten!

Met uw dinerbon heeft u veel keuze bij Kota Radja Alphen. Er wordt gewerkt met heerlijke producten en ingrediënten. U kunt hier genieten van Chinese en Indische gerechten. Op de kaart is een ruime keuze aan verrukkelijke gerechten. Zo kunt u genieten van een diner a la carte en wokken. Ook kunt u de gerechten afhalen en laten thuisbezorgen, een catering kan ook! Vraag naar de vele mogelijkheden, zo weet u zeker wat wel en niet kan!

Het restaurant is van maandag tot en met zondag geopend. Het restaurant is geopend van 12:00 uur of 16:00 uur tot 21:25 uur. Kijk voor de actuele tijden altijd even op de site. Kota Radja Alphen hoopt u snel eens te mogen verwelkomen met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10