Orange Wellness Club

Dinerbon Alphen aan den Rijn Orange Wellness Club
Adres
Kalkovenweg 52
2401 LK Alphen aan den Rijn
Telefoon
0172-468060
Dinerbon Alphen aan den Rijn Orange Wellness Club
Dinerbon Alphen aan den Rijn Orange Wellness Club

Bij het Orange Wellness Centre in Alphen aan den Rijn begrijpen wij dat een dag heerlijk ontspannen heerlijk afgesloten moet worden met een goede en gezonde maaltijd. Daarom kunt u nadat u een bezoek aan een van onze sauna’s stoomcabines, baden of beautycentrum hebt gebracht in ons restaurant genieten van een grote verscheidenheid aan overheerlijke gerechten. Ook met uw Dinerbon. Het gastvrije personeel zal u met open armen ontvangen zodat u het fantastische gevoel dat u over hebt gehouden aan uw massage of beautybehandeling niet meteen kwijtraakt.

Middenin het saunacentrum vindt u een oase van rust, natuur en groen. Hier kunt u aan onze tafels, loungebanken of leestafels plaatnemen en genieten van allerlei culinaire traktaties. De gerechten worden iedere dag met verse biologische ingrediënten bereid door onze ervaren koks. Uw gerecht is daarom niet alleen heel lekker, maar ook heel gezond. Daarnaast willen wij altijd rekening houden met uw dieet of allergie. Stel onze bediening op de hoogte en de kok zal zorgen dat er voor u een heerlijk alternatief wordt bereid. Wij bedienen met het volgende motto; niets moet, alles mag!

U zult in het restaurant van Orange Wellness Centre in de geest van ons Wellness centrum koninklijk behandeld worden. De vriendelijke en professionele bediening zullen zorgen dat u uw ontspannen gevoel niet kwijtraakt, maar dat het juist versterkt wordt. Wij verwelkomen u graag in ons rustgevende restaurant en accepteren ook uw Dinercheque.  

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10