Restaurant de Zeeger

Dinerbon Alphen aan den rijn Restaurant de Zeeger
Adres
Kromme Aarweg 5
2403NB Alphen aan den rijn
Telefoon
0172 476 880
Dinerbon Alphen aan den rijn Restaurant de Zeeger
Dinerbon Alphen aan den rijn Restaurant de Zeeger
Dinerbon Alphen aan den rijn Restaurant de Zeeger

Gelegen midden in ‘t Groene Hart is Restaurant De Zeeger gevestigd bij golfbaan Zeegersloot in Alphen aan den Rijn. Dit restaurant is de perfecte uitvalsbasis voor golfen, fietsen of wandelen. Het is een populaire plek bij natuurliefhebbers die hier kunnen genieten van een heerlijke culinaire beleving. U bent hier van harte welkom met uw dinerbon of dinercheque.

Het team van Restaurant De Zeeger staat zeven dag per week met passie voor u klaar. Ons keukenteam bereidt de gerechten altijd met verse producten en ingrediënten  van lokale leveranciers. Onze menukaart is dan ook voorzien met leuke achtergrondinformatie over de gerechten en herkomst ervan. Het rundvlees dat in onze keuken bereid wordt is afkomstig van koeien die grazen in ‘t Groene Hart. Zo weten wij zeker dat de koeien met liefde en zorg opgroeien wat resulteert in het beste kwaliteitsvlees. Bij ons heb je de keuze om te kiezen uit ons a la carte menu of te gaan voor het 3, 4 of 5 gangen diner van onze chef. Wat u ook kiest, u zult de ambacht, liefde en lokale ingrediënten terugproeven in onze gerechten,

Bezig met een mooie fiets- of wandeltocht door de prachtige natuur van ‘t Groene Hart of een middagje aan het golfen? Bezoek dan ook zeker ons restaurant. Zomers hebben wij een prachtige terras waar u kunt genieten van het zonnetje en in de winter kunt u heerlijk tafelen in ons sfeervolle restaurant. Natuurlijk kunt u hier terecht met uw dinerbon of dinercheque. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10