Senzaa

Dinerbon Alphen aan den Rijn Senzaa
Adres
Cornelis Geellaan 43
2406 JE Alphen aan den Rijn
Telefoon
0172 42 57 57
Dinerbon Alphen aan den Rijn Senzaa
Dinerbon Alphen aan den Rijn Senzaa
Dinerbon Alphen aan den Rijn Senzaa

Aan de Cornelis Geellaan 43 in Alphen aan den Rijn, bevindt zich een bijzondere en veelzijdige horecagelegenheid die werkelijk van alle markten tuis is. U kunt er met uw dinerbon culinair komen genieten in het sfeervolle restaurant, lunchen in de speciale lunchzaal, vergaderen in een van de nette vergaderruimtes, trainingen geven of volgen op de trainingslocaties of een feest geven in een van de spetterende feestzalen. De mogelijkheden bij Alfreds zijn dus zeer ruim en met uw dinercheque kunt u op al deze locaties een culinaire beleving ervaren in een moderne, stijlvolle ambiance.

Restaurant Alfreds is gevestigd in een prachtig historisch pand, dat vroeger dienst deed als weeshuis. De indeling en inrichting van het restaurant stralen veel gastvrijheid uit en het doel hiervan is dan ook dat u zich bij Alfreds snel welkom en thuis voelt. Bij Alfreds zal u merken dat luxe niet duur hoeft te zijn. Luxe uit zich namelijk ook in het luisteren naar de gast en het ervoor zorgen dat het u gedurende uw bezoek met uw dinerbon aan niets ontbreekt.

Alle medewerkers die actief zijn bij Alfreds voeren hun vak uit met veel passie. In de keuken zorgen de koks voor sublieme gerechten en in het restaurant zorgt de bediening voor veel persoonlijk contact en gezellige huiselijkheid. Daarbij komt dat deze luxe dus niet duur is, u kunt bij Alfreds een zeer goede prijs – kwaliteitverhouding verwachten. Dit maakt een bezoek aan Alfreds met uw dinercheque meer dan de moeite waard. Breng snel een bezoek aan het restaurant of aan een van de andere locaties en laat u verbazen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10