La Strada

Dinerbon Berkel en Rodenrijs La Strada
Adres
Nieuwstraat 13
2651 CG Berkel en Rodenrijs
Telefoon
010-5111217
Dinerbon Berkel en Rodenrijs La Strada
Dinerbon Berkel en Rodenrijs La Strada
Dinerbon Berkel en Rodenrijs La Strada

In de Nieuwstraat in Berkel en Rodenrijs treft u het rustieke Mediterraans-Italiaanse restaurant La Strada. In La Strada willen wij u een mix van traditioneel en modern Italië aanbieden, wat weerspiegeld wordt in het decor dat bestaat uit een mix van klassieke en moderne Italiaanse stijlen. Door de speelse indeling van het restaurant en de romantische sfeer kunt u met uw Dinerbon heerlijk intiem en romantisch dineren in La Strada. 

Bij La Strada zult u merken dat de gasten het belangrijkst zijn. Alle maaltijden zijn bereid met dagverse producten, zodat wij u optimaal van onze gerechten kunnen laten genieten. In La Strada kunt u met uw Dinerbon à la carte bestellen, maar wij hebben ook verschillende dagspecialiteiten. Onze kaart bestaat uit heerlijke vis-, vlees-, wild-, en vegetarische maaltijden. Uiteraard serveren wij ook heerlijke huisgemaakte pasta’s. Over onze wijnselectie valt zeker niet te klagen. La Strada heeft haar eigen wijnkelder en onze bijpassende wijnen zijn met zorg geselecteerd.

Dus heeft u een Dinercheque en heeft u zin om romantisch op Italiaanse wijze te dineren? Kom dan langs bij La Strada in Berkel en Rodenrijs. Wij kijken uit naar uw komst!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.9/10
96% beveelt ons aan