Pizzeria Ristorante La Mamma Berkel

Dinerbon Berkel en Rodenrijs Pizzeria Ristorante La Mamma Berkel
Adres
Herenstraat 22A
2651CB Berkel en Rodenrijs
Telefoon
010 511 8697
Dinerbon Berkel en Rodenrijs Pizzeria Ristorante La Mamma Berkel

Pizzeria Ristorante La Mamma Berkel is al meer dan 20 jaar gevestigd in Berkel en Rodenrijs en u kunt nu uw dinercheque bij ons besteden. Wij zijn een warm familierestaurant dat gebruik maakt van de traditionele Italiaanse keuken en de bijbehorende gerechten. U zult ook merken dat er in La Mamma een Italiaanse gastvrijheid en sfeer hangt. Iedereen in ons restaurant is vriendelijk en vrolijk, u hoeft dus niet bang te zijn dat u geen gezellige avond krijgt! Ons restaurant is chique en sfeervol ingericht. U zult dus genieten van uw maaltijd in een rustige omgeving. Neem gerust uw kinderen of ouders mee, en een leuke date mag ook altijd!

In onze keuken maken de koks de heerlijke gerechten van de kaart klaar. Deze gerechten bestaan uit: soepen, salades, warme- en koude voorgerechten, visgerechten (met o.a. gebakken zeetongfilet of zalmfilet), vleesgerechten (met o.a. kipfilet en varkenshaas), deegwaren (o.a. spaghetti en lasagne), pizza’s, een kindermenu, nagerechten en kazen. U kunt dus meer dan alleen een pizza voor uw dinerbon krijgen! Onze koks laten alleen de beste gerechten van hoge kwaliteit serveren. Naast de heerlijke gerechten worden ook heerlijke dranken ingeschonken, waaronder: witte wijnen, rode wijnen, rose en mousserende wijnen.

Wij zijn geopend van maandag tot en met donderdag van 16:00 uur tot 22:00 uur en vrijdag tot en met zondag van 16:00 uur tot 23:00 uur. Wij hopen u op één van deze dagen eens langs te zien komen, vergeet dan zeker uw dinercheque of dinerbon niet!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10