Bonjour Deli Plaza

Dinerbon Bodegraven Bonjour Deli Plaza
Adres
Lemsteraak 1
2411NC Bodegraven
Telefoon
0172 610013

Let op! De Diner Cadeau kan niet gebruikt worden voor vlaaien.

Bonjour deli Plaza is gevestigd aan de Lemsteraak in Bodegraven. Bonjour deli Plaza is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:30 uur tot 17:30 uur. Het is een kleine en gezellige lunchroom waar u uw maaltijd kunt ophalen of gezellig in de lunchroom kunt opeten. Bij Bonjour deli Plaza krijgt u altijd een goede service. Niet alleen de keuken doen hun uiterste best om heerlijke maaltijden te bereiden, maar ook de bediening is uitstekend. Zij zijn vriendelijk, behulpzaam en werken hard om het u naar de zin te maken. Goede service staat namelijk hoog in het vaandel bij Bonjour deli Plaza. U kunt vanaf nu met uw dinercheque betalen bij Bonjour deli Plaza, dat maakt het bezoek nog specialer!

In de keuken wordt er gewerkt met eerlijke, duurzame en goede kwaliteit producten. Bonjour vindt het namelijk belangrijk om zulke producten te gebruiken in haar gerechten. Zo heeft Bonjour onder andere Fairtrade koffie van Puro, verse broodjes van Delifrance en komt de kaas van Kaasboerderij Sol uit Hazerswoude-Dorp. De heerlijke vlaaien van Bonjour worden ook bereid met deze eerlijke en heerlijke producten. U kunt bij Bonjour altijd langskomen voor een heerlijke lunch en een lekker kopje koffie. U heeft veel keuze voor de lunch of bij de borrel. Doordat de smaak van de gerechten zo goed is wilt u alleen maar meer!

Bij Bonjour deli Plaza kunt u alleen maar genieten, ontspannen en plezier hebben. Ga dus zeker met uw dinercheque of dinerbon naar deze leuke Lunchroom in Bodegraven!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10