't Zwaantje

Dinerbon Bodegraven 't Zwaantje
Adres
Dammekant 48
2411 CE Bodegraven
Telefoon
0172 612881
Dinerbon Bodegraven 't Zwaantje
Dinerbon Bodegraven 't Zwaantje
Dinerbon Bodegraven 't Zwaantje

Let op: Bij dit restaurant gelden speciale voorwaarden voor het gebruik van de Diner Cadeaukaart bij afhaal en bezorging.

Heeft u weer eens zin in een uitgebreid diner? Dan kunt u de Dinerbon onder andere besteden bij Restaurant ’t Zwaantje in Bodegraven. Hier kunt u op dinsdag tot en met zondag terecht voor heerlijke seizoensgerechten en bijpassende wijnen. Daar zorgt het team van ’t Zwaantje voor met humor en passie voor het vak, gecombineerd met een goede inkoop van verse producten. Het is ook echt dé plek om weer even helemaal tot rust te komen. Reserveer nu alvast een tafeltje en vergeet niet om ook uw Dinercheque mee te nemen.

Restaurant ’t Zwaantje beschikt over een overdekte ruimte op het terras die bij mooi weer aan twee kanten geopend kan worden. Het schitterende uitzicht over de Zwammerdamse Polder krijgt u op de koop toe! In ruil voor uw Dinerbon kunt u genieten van een heerlijk diner. De menukaart wisselt vier keer per jaar aan de hand van de seizoenen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een trio van gebraden dikbil-entrecote op grootmoeders wijze, langzaam gestoofde sukade, een klein gehakt biefstukje met gebakken uitjes en een kwarteleitje? Deze wordt helemaal lekker gemaakt met een pepersausje. Een glas rode wijn maakt het geheel compleet. Neem ook gerust uw kinderen mee naar ’t Zwaantje. Het restaurant beschikt namelijk ook over een speciale kinderkaart en mini-speeltuin.

Restaurant ’t Zwaantje is trouwens ook een geschikte locatie voor een uitgebreide lunch. Neem ook dan uw Dinercheque mee! Op de lunchkaart vindt u gerechten zoals varkenshaassaté, omelet met gerookte zalm en een frisse salade met champignons, geitenkaas en frambozendressing. Ook bieden ze diverse arrangementen aan, zoals high tea en brunches. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10