Eet en Drinkcafé 't Koffiehuis

Dinerbon Boskoop Eet en Drinkcafé 't Koffiehuis
Adres
Zijde 38
2771 EN Boskoop
Telefoon
0172 215257
Dinerbon Boskoop Eet en Drinkcafé 't Koffiehuis

Het koffiehuis in Boskoop is typisch zo’n restaurant waar het altijd gezellig is. Zelf zeggen ze op de website om toch vooral langs te komen om die gezelligheid zelf te ervaren, omdat het zo lastig uit te leggen is. Wij gaan het hier toch even proberen.

 

T’ koffiehuis in Boskoop is echt de plek waar iedereen uit de omgeving samenkomt. Of het nu ’s middags voor een kop koffie is om het laatste nieuws van de buurt door te nemen, of ’s avonds tijdens een gezellig diner met vrienden of familie: ’T koffiehuis is altijd de juiste plek.

De menukaart is zeer uitgebreid. Tussen de middag eet u er bijvoorbeeld een heerlijke uitsmijter of een van de vele lekkere belegde broodjes. In de avond kunt u er natuurlijk ook fantastisch dineren. U kunt er bijvoorbeeld een heerlijke klassieke Hollandse gehaktbal bestellen, een varkenshaas of een schnitzel, maar u kunt ook kiezen voor gezondere opties zoals een salade.

De sfeer van ’T Koffiehuis is die van een huiskamer, maar dan wel een huiskamer met al uw vrienden er in. Koffie, sterke drank of een biertje, bij T Koffiehuis kunt u altijd terecht! Plant u een bezoek aan T Koffiehuis in Boskoop? Vergeet dan niet uw dinerbon of dinercheque mee te nemen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10