Olympia Boskoop

Dinerbon Boskoop Olympia Boskoop
Adres
Zijde 104
2771 ER Boskoop
Telefoon
0172-211862
Dinerbon Boskoop Olympia Boskoop
Dinerbon Boskoop Olympia Boskoop
Dinerbon Boskoop Olympia Boskoop

U kunt ook met uw Dinerbon terecht bij restaurant Olympia in Boskoop. Zoals al af te leiden is aan de naam van het restaurant kunt u hier terecht voor een heerlijke Griekse maaltijd. De combinatie van het traditionele eten en de authentieke Griekse inrichting, doet u bij elk bezoek denken aan een zonnig Grieks eiland. Bovendien is restaurant Olympia heerlijk rustig gelegen en is er aan de achterkant gelegenheid tot gratis parkeren. Kom dus gauw langs met uw geliefde, familie of vrienden voor een smakelijke avond uit. Neem dan ook uw Dinercheque mee!

Olympia is een echt familiebedrijf waardoor er altijd een gezellige- en warme sfeer heerst. Alle keuken- en bedieningmedewerkers hebben passie voor het vak en voor het serveren van heerlijk eten. Alle gerechten worden met liefde bereid met dagverse ingrediënten. En dat proeft u! Bestel eerst een of meerdere voorgerechtjes met uw Dinerbon. Zo hebben ze onder andere bladerdeeg met feta en spinazie en gevulde wijnbladeren met gekruid gehakt, rijst, feta en citroensaus. Als hoofdgerecht heeft u de keus uit alle soorten Griekse vlees-, vis- en vegetarische specialiteiten die u maar bedenken kunt. Denk aan spiesen met gekruid vlees, lamskoteletjes, gebakken inktvisringen, een ovenschotel met aardappel, aubergine en courgette en nog veel meer. Bij Olympia leert u de echte Griekse keuken kennen!

Wilt u de Dinercheque besteden aan een gezellig etentje met uw kinderen? Ook dan bent u van harte welkom bij restaurant Olympia. Door middel van de speciale kinderkaart kunnen de kleintjes ook mee genieten van de heerlijke Griekse eetcultuur. Het team van Olympia wenst u alvast een smakelijk eten!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10