Perron3

Dinerbon Boskoop Perron3
Adres
Parklaan 2
2771GB Boskoop
Telefoon
0172 830 003
Dinerbon Boskoop Perron3
Dinerbon Boskoop Perron3
Dinerbon Boskoop Perron3
Dinerbon Boskoop Perron3

Maak kennis met de unieke ruimte en de Fresh Food beleving van Perron 3 in Boskoop

Maak kennsis met de unieke ruimte en de Fresh Food beleving van Perron 3 in Boskoop. Voor een mooie prijs kun je hier met je dinerbon komen eten en voor iedere gelegenheid is er wel een passend menu. Kom je langs voor een snelle hap, drink je graag een smoothie of wil je snel en snack eten, zodat je net op tijd je trein kunt halen? Bij Perron 3 in Boskoop is het allemaal mogelijk. Kom gezellig eens langs en vergeet niet om je dinerbon even mee te nemen! Neem plaats in het restaurant of haal snel even wat af. Het is maar net wat je het liefste wilt.

Vintage en industriële elementen sieren het interieur van Perron 3 in Boskoop

Als je Perron 3 in Boskoop binnenloopt, herken je direct vintage en industriële elementen. Oude elementen zijn weer zichtbaar en dit heeft dan ook zijn charme. In de keuken wordt er uitsluitend gewerkt met heerlijke en verse producten. En dat proef je direct! Kom langs met vrienden, met je partner, met de familie of gewoon alleen en geef je dinercheque uit in Perron 3 in Boskoop. Je weet zeker dat je aangenaam verrast gaat worden door het overheerlijke eten

Alle gerechten die uit de keuken van Perron 3 in Boskoop komen zijn Halal

Alle gerechten die uit de keuken van Perron 3 in Boskoop komen zijn Halal. Het personeel is er namelijk van overtuigd dat iedereen moet genieten van het eten en dat Perron 3 in Boskoop toegankelijk moet zijn van iedereen. Geniet met je dinercheque bijvoorbeeld van Halal kroketten, Halal bacon e Halal carpaccio. Welke gerechten probeer je graag een keer uit? Je bent zeven dagen per week van harte welkom in Perron 3 in Boskoop.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10