Roos Eten & Drinken

Dinerbon Boskoop Roos Eten & Drinken
Adres
Parklaan 4
2771GB Boskoop
Telefoon
0172 766 048
Dinerbon Boskoop Roos Eten & Drinken

Zoekt u een ideale plek om uw dinerbon te besteden? Dan bent u bij Roos Eten & Drinken aan het juiste adres! Het Grand Café is gevestigd aan de Parklaan in Boskoop. Roos Eten & Drinken is een sfeervol ingericht Grand Café. Er is veel met donkere kleuren gewerkt waardoor er een warme sfeer is gecreëerd  in het Grand Café. De prachtig gekleurde rozen in het Grand Café zorgen voor de frisse tint. Ook hangt er een ongedwongen sfeer in het Grand Café waardoor u helemaal ontspannen van uw maaltijd kunt genieten! Het team van Roos Eten & Drinken zal er ook zeker voor zorgen dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Zij werken namelijk hard om u zo goed mogelijk te helpen, ook helpen zij u graag vriendelijk bij al uw vragen en wensen! Roos Eten & Drinken heeft niet alleen een prachtig Grand Café, maar ook een mooi terras dat uitzicht heeft op het Rosarium! Zo kunt u met mooi weer niet alleen genieten van uw maaltijd, maar ook al het moois wat er buiten te zien en te ruiken valt!

U kunt met uw dinercheque voor verschillende gelegenheden bij Roos Eten & Drinken terecht. Zij bieden u namelijk een high tea, high wine, high beer, lunch, diner of een hapje en een drankje aan. De lekkerste gerechten worden bereid door uitstekende koks en mooi aan u gepresenteerd.

U kunt bij Roos Eten & Drinken van dinsdag tot en met zondag terecht vanaf 10 uur. Wacht zeker niet en ga snel eens langs met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10