Boerenklaas

Dinerbon brandwijk Boerenklaas
Adres
Gijbelandsedijk 42
2974 BD brandwijk
Telefoon
0184 641454
Dinerbon brandwijk Boerenklaas

Op zoek naar een gemoedelijk restaurant om van een heerlijke maaltijd te genieten met je Dinerbon? Bij Café de Boerenklaas in Brandwijk ben je aan het juiste adres voor een verrukkelijke maaltijd in een landelijke sfeer. Hier geniet je in gezelschap van allerlei lekkernijen uit binnen- en buitenland.

Café de Boerenklaas ligt middenin de Zuid-Hollandse polder, omringd door uitgestrekte groene weides. Brandwijk ligt in de Alblasserwaard, een omgeving die zich uitstekend leent voor het maken van mooie fietstochten door de natuur. Heel gezellig om te doen met vrienden of familie en ook nog eens super gezond. Geniet van de frisse lucht en komt daarna tot rust in het gemoedelijke Café de Boerenklaas. Een uitgelezen kans om je Dinercheque te besteden! Bij Café de Boerenklaas heb je de keuze uit verschillende arrangementen met heerlijke gerechten. Het stamppotbuffet is een aanrader voor iedereen die van Hollandse pot houdt en diverse stamppotten wil proeven. Ook kun je hier terecht voor verrassende specials zoals de high wine, high tea en high beer. Liefhebbers van Aziatisch eten opgelet: bij dit restaurant kun je genieten van een uitgebreid Chinees buffet met allerlei oosterse gerechten.

De inrichting van Café de Boerenklaas is landelijk, bijna boerderijachtig. Er is veel met hout gewerkt, wat het bistrogevoel versterkt. De stoelen zijn echter modern, strak en comfortabel. Hierdoor geniet je altijd ontspannen van jouw maaltijd. Sfeervolle verlichting aan het plafond maakt het plaatje helemaal compleet. Praat uitgebreid bij met je vrienden of geniet met het hele gezin. Veel plezier met je Dinercheque!

Voor reserveringen en vragen kun je gerust contact opnemen met Café de Boerenklaas. Vul het online contactformulier in of bel of mail het restaurant. Het café is namelijk ook goed telefonisch en per mail te bereiken. Je wordt vriendelijk te woord gestaan door het gastvrije personeel. Zij helpen je graag verder om je een onvergetelijke avond te bezorgen met je Dinerbon. Café de Boerenklaas is 7 dagen per week geopend: van dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 uur tot 1.00 uur, op zondag van 12.00 uur tot 1.00 uur en op maandag van 15.00 uur tot 1.00 uur.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10