Prima Fleur

Dinerbon Brandwijk Prima Fleur
Adres
Kerkweg 29
2974 BH Brandwijk
Telefoon
0184 641319
Dinerbon Brandwijk Prima Fleur
Dinerbon Brandwijk Prima Fleur
Dinerbon Brandwijk Prima Fleur

Bij Prima Fleur in Brandwijk kom je voor de gezelligheid en goed eten. De eigenaresse Fleur wil een eetcafé bieden waar je op culinair niveau kan eten tegen een betaalbare prijs. Goed eten moet laagdrempelig volgens haar zijn. En dat natuurlijk in een gezellige atmosfeer. Als je dit zoekt, dan moet je zeker bij Prima Fleur zijn. Zoek je Dinerbon alvast maar op.

Bij Prima Fleur kom je niet tafelen om aan 'linnen gedekte tafels' te zitten of om bediend te worden door obers in kostuum. Echter zijn de gerechten wel kwalitatief van hetzelfde niveau als in restaurants. Lekker eten in een warme, ongedwongen sfeer dus. Met mooi weer kan je buiten genieten van het eten op het terras, waarbij je een prachtig uitzicht hebt op een zijrivier. Een uitstekende plek om je Dinercheque uit te geven.

Aan wat voor gerechten moet je denken bij Prima Fleur? Hier een kleine greep uit de menukaart: diverse maaltijdsalades met bijvoorbeeld geitenkaas, visgerechten, zoals sliptong, kogel biefstuk en varkenshaas medaillons. Deze gerechten staan op het hoofdmenu. Daarnaast zijn er ook voorgerechten te bestellen, zoals een authentieke garnalencocktail, rundercarpaccio en een soep van de dag. Maar je Dinerbon kan je ook gerust gebruiken om hier in de middag te komen lunchen of in de namiddag of avond te komen borrelen. Ook hier is een aparte kaart voor, waarbij je meer dan genoeg keuze wordt geboden.

Prima Fleur is geopend van dinsdag tot en met zondag. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 22.00 uur en op zondag van 11.30 tot 20.30 uur. Iedere derde vrijdag van de maand wordt er livemuziek gespeeld in het eetcafé in diverse genre's. Als je alles uit je Dinercheque wil halen, moet je zeker zo'n gezellige avond bijwonen. Een tafel reserveren kan zowel per telefoon als per mail.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10