Chez Andre

Dinerbon Brielle Chez Andre
Adres
Turfkade 14
3231 AR Brielle
Telefoon
0181 - 411231
Dinerbon Brielle Chez Andre
Dinerbon Brielle Chez Andre

Aan de Turfkade in Brielle staat restaurant Chez Andre. Met uw dinerbon kunt hier nu genieten van een heerlijke lunch en diner! Het restaurant is gevestigd in een prachtig historisch pandje. Tijdens uw maaltijd kunt u uitkijken over de haven. Zo kunt u prachtige boten langs zien komen of andere dingen, u kunt in ieder geval uw ogen uitkijken! Jong en oud zijn van harte welkom in het restaurant. Het personeel van Chez Andre gaat uitstekend voor u te werk. Zij helpen u namelijk vriendelijk en zij werken hard om u tevreden te stellen. Als u namelijk tevreden bent dat is Chez Andre dat ook!

Bij Chez Andre kunt u dus terecht voor een lekkere lunch of een uitgebreid diner, maar u kunt ook zeker met uw dinercheque langskomen voor een heerlijk kopje koffie of voor een luxe high tea. U kunt heerlijk belegde broodjes, soepen, salades, snacks, vlees gerechten, vis gerechten, vegetarische gerechten en nog veel meer heerlijke gerechten krijgen! Alle gerechten worden iedere dag vers bereid. Dit is belangrijk om de smaak van de gerechten optimaal te houden. Bij Chez Andre staat namelijk goede kwaliteit gerechten met een uitstekende smaak hoog in het vaandel. U kunt dus verwachten dat u heerlijke gerechten geserveerd krijgt!

Chez Andre is van maandag tot en met donderdag van 9:00 uur tot 18:00 uur geopend. Op vrijdag en zaterdag van 9:00 uur tot 20:00 uur, en op zondag van 10:00 uur tot 18:00 uur. Gaat u zeker eens met uw dinercheque of dinerbon naar restaurant Chez Andre!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10