Eetcafe Kont van het Paard

Dinerbon Brielle Eetcafe Kont van het Paard
Adres
Kaatsbaan 1
3231XL Brielle
Telefoon
0181-416161
Dinerbon Brielle Eetcafe Kont van het Paard

Aan de Kaatsbaan 1 in het mooie en gezellige Brielle vindt u eet- en biercafé ’t Kont van het Paard. Gevestigd in een mooi Middeleeuws pand vind u een gezellige bruine kroeg met een grote bar waar u van harte welkom bent om met uw dinerbon te komen genieten van een goede maaltijd en een bijpassend biertje. Wanneer het mooi weer is, kunt u met uw dinercheque plaatsnemen aan de voorzijde van ’t Kont van het Paard buiten zitten en heeft u goed zicht op het reilen en zeilen op de Kaatsbaan. Het eet- en biercafé is zeven dagen in de week geopend en iedere donderdag wordt er een afwisselend buffet georganiseerd. Daarnaast zijn er regelmatig leuke live optredens bij ’t Kont van het Paard.

Op het menu bij ’t Kont van het Paard staan klassieke eetcafégerechten die met liefde voor u worden bereid. Denkt u hierbij aan een sappige biefstuk met pepersaus, een kippetje van het spit, lekker spare-ribs met verschillende sauzen en een Kont van het Paars burger van 250 gram rundvlees. Ook is er iedere dag de mogelijkheid om met uw dinerbon een gezonde dag-salade te bestellen bij uw gerecht. Heeft u na het hoofdgerecht nog zin in iets zoets? Bestel dan een bananofee cheesecake, een halve meloen met Limoncello ijs of een witte chocolade mousse met rood fruit.

Klinkt eet- en biercafé ’t Kont van het Paard als het restaurant dat u zoekt? Breng dan snel een bezoek aan dit gezellige bruine café en vergeet niet om bij uw bezoek ook uw dinercheque mee te nemen. Hier kunt u het gehele jaar door de rekening mee betalen!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10