Havana Capelle aan den IJssel

Dinerbon Capelle aan den IJssel Havana Capelle aan den IJssel
Adres
Stadsplein 61
2903HG Capelle aan den IJssel
Telefoon
010 - 4583019
Dinerbon Capelle aan den IJssel Havana Capelle aan den IJssel
Dinerbon Capelle aan den IJssel Havana Capelle aan den IJssel
Dinerbon Capelle aan den IJssel Havana Capelle aan den IJssel

In Capelle aan de IJssel kunt u zich met uw Dinerbon wanen in Havana. Met zijn prachtige palmbomen en gemoedelijke sfeer waant u zich in tapasrestaurant Havana zo in Cuba. Tapas zijn al heerlijk, maar onze Hapas zijn nog veel lekkerder. Onze Hapas staan voor de lekkerste kleine hapjes en veruit de meeste van onze Hapas worden dagelijks vers bereid door onze chefs. Wij kiezen er dan ook bewust voor om de meeste van onze ingrediënten te laten leveren door lokale topleveranciers. Kom dus met uw Dinercadeaubon genieten van onze heerlijk verse Hapas in downtown Havana. Excuses, Capelle aan de IJssel.

Geen zin in Hapas? Geen enkel probleem. Op onze kaart staan ook heerlijke voorgerechten, vlees- en visgerechten en een aantal heerlijke andere gerechten. Onze kaart wordt vervolmaakt met een aantal mooie desserts. Wat u ook blieft die avond, u kunt in ieder geval genieten van onze mooi ingerichte, sfeervolle zaak. Wij durven dan ook te beweren dat u nergens in Capelle aan de IJssel een sfeervollere zaak kunt vinden. De palmbomen, de gemoedelijke sfeer en de muziek, bij ons heerst een echt Caraïbisch sfeertje, ondanks dat u zich midden in het centrum bevindt.  Kom dat ervaren met uw Dinerbon! Let wel, u kunt uw Dinerbon niet gebruiken voor ons onbeperkt tapas aanbod!

Voor heerlijke Hapas en andersoortige Caraïbische gerechten kunt u met uw Diner Cadeau Dinercheque perfect bij ons terecht. Kom bij ons op bezoek en waan uzelf op vakantie in Cuba. Hopelijk komt u snel een keer langs!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews