Grand Café Two Floors

Dinerbon De Lier Grand Café Two Floors
Adres
Hoofdstraat 60B
2678CL De Lier
Telefoon
0174 422366
Dinerbon De Lier Grand Café Two Floors
Dinerbon De Lier Grand Café Two Floors
Dinerbon De Lier Grand Café Two Floors

Heb je een dinerbon of dinercheque gekregen en ben je op zoek naar een leuk restaurant om deze te besteden? Breng dan eens een bezoek aan Grand Café Two Floors in De Lier! Grand Café Two Floors is een gezellig restaurant met een rijke geschiedenis: in dit pand aan de Hoofdstraat zat jarenlang een iconisch muziekcafé. Het was echter tijd voor iets nieuws en nu kun je hier terecht voor klassieke gerechten en een sfeervol diner. Ben je benieuwd naar dit restaurant en heb je binnenkort zin in een avondje uit? Boek dan online of telefonisch een tafeltje en laat je verrassen door dit fantastische restaurant!

Liefde gaat door de maag

’Liefde gaat door de maag’ dat is het motto van de chefs van Grand Café Two Floors. Daarom wordt er in dit restaurant alleen gekookt met de lekkerste ingrediënten en is er veel aandacht voor de oorsprong van producten. Vlees wordt zoveel mogelijk bij lokale slagers ingekocht en ook seizoensgroente speelt een belangrijke rol op het menu. Het leuke aan het restaurant is dat je er de hele dag kunt eten. Of je nu neerstrijkt voor een snelle lunch, bij wilt kletsen met een vriendin onder het genot van een uitgebreide high tea of lekker komt borrelen met vrienden of collega’s, bij Grand Café Two Floors kan het allemaal. Kom je binnenkort dineren? Begin de avond dan met een borrel en geniet van de uitgebreide menu- en wijnkaart van het restaurant. Er zijn verschillende wisselende gerechten en met dieetwensen en allergieën wordt zo veel mogelijk rekening gehouden. Liefhebbers kunnen altijd kiezen voor een gerecht met verse vis of voor gerechten met een mooi stuk vlees. Eet je liever vegetarisch? Dat is ook geen probleem, de chefs denken met je mee en maken een lekker gerecht voor je klaar!

In het hart van het Westland

Grand Café Two Floors ligt midden in het Westland, je vindt het restaurant in de oude hoofdstraat van het idyllische dorpje De Lier. Ga je hier binnenkort eten? Maak dan na het diner een wandeling door het oude centrum en geniet van de prachtige gebouwen. Vergeet niet van tevoren je dinerbon of dinercheque klaar te leggen, zodat je hiermee kunt afrekenen bij Grand Café Two Floors.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10