BBQ restaurant Delft

Dinerbon Delft BBQ restaurant Delft
Adres
Verwersdijk 55
2611 NE Delft
Telefoon
015 212 6993
Dinerbon Delft BBQ restaurant Delft
Dinerbon Delft BBQ restaurant Delft

Wie zegt dat u alleen ’s zomers kunt barbecueën? Bij BBQ Restaurant Delft kunt u gedurende het hele jaar terecht voor een echt smulfestijn. Ze accepteren hier ook uw Dinerbon! Weer of geen weer, iedereen die van barbecueën houdt, is van harte welkom. Ze hanteren een uniek concept waarbij u voor een vaste prijs onbeperkt kunt genieten van diverse assortiment aan vlees, vis, salade en andere barbecuelekkernijen. Deze mag u vervolgens zelf aan tafel bereiden samen met uw partner, kinderen of vrienden! Dit is de meest gezellige manier om uw Dinercheque te verzilveren.

BBQ Restaurant Delft is te vinden aan een van de oudste grachten in het centrum van Delft en is dus heel eenvoudig bereikbaar. Eigenaar Danny is een echte vleesliefhebber en verzorgt graag een unieke barbecue-ervaring voor u. Voor slechts €22,50 kunt u onbeperkt barbecueën en gebruik maken van het ruime vlees- en saladeassortiment. U kunt ook met uw Dinerbon betalen. In de vitrine vindt u onder andere kipfilet, varkenshaas, speklappen, hamburgers, worstjes, gamba’s en nog veel meer. Bovendien is elke tafel ook nog eens voorzien van een spiesenbak, steengrill en gourmetplaat. Uw diner kan dus eigenlijk niet veelzijdiger dan bij BBQ Restaurant Delft! Bovendien worden alle producten dagelijks vers ingekocht, waardoor u altijd de beste kwaliteit op uw bord krijgt.

BBQ Restaurant Delft is tevens een leuke eetgelegenheid om uw kinderen mee naar toe te nemen. Dit is een unieke ervaring voor het hele gezin. Onder toezicht kunnen ze hun eigen satésticks maken, pannenkoekjes bakken en worstjes roosteren. Daarna mag iedereen zijn eigen ijsje versieren! Geniet van een gezellig uitje met het hele gezin in ruil voor uw Dinercheque.

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.9/10
97% beveelt ons aan