Boudoir Le Mariage

Dinerbon Delft Boudoir Le Mariage
Adres
Hippolytusbuurt 8
2611 HN Delft
Telefoon
015 2122805
Dinerbon Delft Boudoir Le Mariage

Bij Boudoir Le Mariage in Delft kunt u genieten van Franse elegantie en de klassieke keuken met een moderne draai. Hier bent u aan het juiste adres voor een unieke culinaire ervaring in een gastvrije, warme sfeer. U zult zich hier direct op uw gemak voelen. Onze menukaart bestaat uit creatieve en unieke smaakcombinaties. Met uw dinerbon of dinercheque kunt u hier terecht voor een bijzondere culinaire ervaring.

Natuurlijk kunt u bij ons altijd terecht voor onze kenmerkende gerechten zoals onze authentieke mosterdsoep, carpaccio de pijpenla, chateaubriand en nog veel meer. Maar onze chefs gebruiken ook graag hun creativiteit en maken waar ze op dat moment zin in hebben. Wij willen het Franse Joie de Vivre bij u op uw bord brengen. Wij kijken dus op elk moment naar welke seizoensgroenten of producten beschikbaar zijn, wat er op de markten te krijgen is en natuurlijk naar de specifieke wens van onze gasten. Door constant nieuwe gerechten te maken en nieuwe ingredienten te proberen en te combineren, wordt de lat bij ons steeds hoger gelegd. Deze creativiteit zult u dan ook terugproeven in de kwaliteit van onze gerechten. Natuurlijk bieden wij naast onze dinerkaart ook een mooie selectie aan van Franse wijnen die perfect zullen aansluiten op uw gerecht.

Een hoogwaardige en creatieve culinaire ervaring kunt u vinden bij Boudoir Le Mariage in Delft. Deze beleving zult u nergens anders vinden met uw dinerbon of dinercheque.

Wij hopen u snel te mogen verwelkom voor een avond in Franse sferen met unieke gerechten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10