Buenos Aires Steakhouse

Dinerbon Delft Buenos Aires Steakhouse
Adres
Peperstraat 5
2611CH Delft
Telefoon
015 212 2210
Dinerbon Delft Buenos Aires Steakhouse

Wie met de dinerbon kennis wil maken met de Argentijnse keuken of juist al bekend is met de Argentijnse heerlijke specialiteiten, is bij Argentijns steakhouse Buenos Aires aan het juiste adres. In dit steakhouse in het centrum van Delft wordt men al sinds 1984 gastvrij onthaald. De warme kleuren en open haard in het Restaurant zorgen voor een huiselijke, ongedwongen sfeer en het personeel staat klaar om u tot in de puntjes te verzorgen.

Bij Argentijns Steakhouse Buenos Aires kunt u met uw dinercheque genieten van het beste, op Argentijnse wijze gesneden vlees. Omdat dit vlees van jonge stieren komt, die zijn opgegroeid in een natuurlijke omgeving en slechts vers gras als voeding hebben gehad, is het vlees extra mals en smaakvol. Daarnaast bevat het vlees geen hormonen of chemicaliën, het is puur natuur en dat proeft u! Het vlees wordt bij Steakhouse Buenos Aires bereid op houtskool, wat de unieke, rokerige smaak van het vlees veroorzaakt. Er is een ruime keuze tussen verschillende vleesgerechten, zoals een Ossehaas Bife de Lomo of een Rib-eye Ojo de Costilla. Wanneer u van alles wat wilt proeven dan biedt het steakhouse een Paradille aan. Dit is een assortiment bestaande uit verschillende soorten vlees, dat u zelf kunt klaarmaken aan een tafelgrill.

Kom de unieke smaak van Argentijns rundvlees ontdekken bij Argentijns Steakhouse Buenos Aires in Delft en laat u door het personeel in de watten leggen. Dit alles betaalt u natuurlijk met uw dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10