De Kleine Griek - Delft

Dinerbon Delft De Kleine Griek - Delft
Adres
Oude Delft 76
2611 CD Delft
Telefoon
015 - 2145152
Dinerbon Delft De Kleine Griek - Delft
Dinerbon Delft De Kleine Griek - Delft
Dinerbon Delft De Kleine Griek - Delft

De Kleine Griek op de Oude Delft zit al sinds 1988 gevestigd in het prachtige centrum van Delft. Dit restaurant is de perfecte plek om kennis te maken met de Griekse keuken of om lekker te dineren omdat u al zo fan bent van alles wat deze keuken te bieden heeft. Kom gezellig langs met uw dinerbon of dinercheque.

U kunt bij ons alle Griekse specialiteiten verwachten die je kent. Al onze gerechten worden vers bereid door onze koks die zijn opgeleid in Griekenland. U kunt dus rekenen op de echte authentieke Griekse smaken en gerechten zoals tzatziki en keftedakia en natuurlijk alle bekende vlees- en vis klassiekers. Bij ons kunt u ook kiezen voor onze overheerlijke mezedes. Dit zijn kleine Griekse hapjes die u kunt delen met anderen als voorgerecht of tijdens de borrel. Om uw ervaring compleet te maken hebben wij ook vele Griekse wijnen en ouzo’s waarover wij u graag adviseren.

Heeft u al trek gekregen? Kom dan langs om de Griekse keuken te ervaren in combinatie met de Hollandse gezelligheid van Delft. In de zomer kunt u ook nog eens extra genieten op ons drijvend terras, maar ook met minder weer zult een gezellige avond hebben bij De Kleine Griek. Pak uw dinerbon of dinercheque en kom gezellig langs.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10