Eet en Proeflokaal de Kurk

Dinerbon Delft Eet en Proeflokaal de Kurk
Adres
Kromstraat 20
2611ER Delft
Telefoon
015-2141474
Dinerbon Delft Eet en Proeflokaal de Kurk
Dinerbon Delft Eet en Proeflokaal de Kurk
Dinerbon Delft Eet en Proeflokaal de Kurk

Welkom bij eet- en proeflokaal De Kurk, een eigentijds en eigenwijs restaurant aan de Kromstraat 20 in Delft, waar u sinds kort met uw dinerbon kunt komen genieten van de laatste culinaire trends. De Kromstraat ligt midden in het centrum van de stad, waardoor een bezoek aan eet- en proeflokaal De Kurk zeer goed te combineren is met een activiteit in het centrum. Zo kunt u bijvoorbeeld verschillende musea en monumenten bezoeken, winkelen in het winkelcentrum of wandelen door de mooie historische straten van de stad. Na een lange dag kunt u vervolgens neerstrijken bij eet- en proeflokaal De Kurk voor een welverdiende maaltijd en een lekker glas wijn.

De keuken in eet- en proeflokaal de kurk zorgt iedere avond weer voor wisselende en zeer smaakvolle maaltijden. Er wordt door de chef gewerkt met de beste producten van het seizoen, zodat de maaltijden die u krijgt voorgeschoteld altijd kraakvers zijn. Vier keer per jaar worden er nieuwe gerechten toegevoegd aan de menukaart, waardoor nieuwe en creatieve smaken een kans krijgen. U heeft bij uw bezoek met uw dinerbon dus de keuze tussen de meer traditionele gerechten van het vaste keuzemenu, en de vernieuwende, wisselende gerechten. Het is maar net waar u zelf zin in heeft!

Voor een avond uit eten in Delft op een bijzondere locatie met uw dinercheque bent u bij eet- en proeflokaal de Kurk meer dan aan het juiste adres. U geniet in een bijzonder setting van verassende gerechten of van een gezellige borrel. Het team van eet- en proeflokaal De Kurk hoopt u spoedig welkom te mogen heten met uw dinercheque in hun restaurant!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10