Fratelli Delft

Dinerbon Delft Fratelli Delft
Adres
Beestenmarkt 14
2611GB Delft
Telefoon
015 214 3007
Dinerbon Delft Fratelli Delft

Bent u een zeer groot fan van de cuisine van Italie en bent u op zoek naar een bijzonder en gezellig restaurant in Delft waar u met uw dinerbon een Italiaans culinair avontuur kunt beleven? Dan is het u aan te raden om eens een bezoek te brengen aan restaurant Fratelli aan de Beestenmarkt 14 in Delft. Het restaurant bevindt zich op een mooie locatie en is sfeervol ingericht. Bovendien beschikt het restaurant in de zomer over een zeer ruim en gezellig terras op het plein onder de groene bomen waar u heerlijk kunt zitten met een goed glas Italiaanse wijn en een fijne selectie van antipasti. Zoals u bij een authentiek Italiaans restaurant kunt verwachten is de bediening zeer gastvrij en zal u bij uw bezoek met uw dinercheque aan dit restaurant zeer warm worden onthaald.

In de keuken van restaurant Fratelli staan bevlogen Italiaanse chefs die er veel plezier in hebben om u kennis te laten maken met de heerlijke en pure smaken van het echte Italië. Zij werken daarbij met verse en pure ingrediënten en bereide op ambachtelijke wijze de verschillende gerechten. U vindt op het menu uiteraard de klassieke pizza’s en pastagerechten, maar u kunt ook genieten van vele gerechten met vis-, vlees en vegetarische ingrediënten. Omdat de chefs werken met seizoengebonden ingrediënten, is de kans groot dat u bij ieder bezoek met uw dinerbon aan het restaurant weer nieuwe gerechten op de kaart vindt waaruit u kunt kiezen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit sfeervolle Italiaanse restaurant aan de Beestenmarkt in Delft? Waar wacht u dan nog op! U kunt nu een tafeltje reserveren bij restaurant Fratelli en aan het eind van de avond gemakkelijk met uw dinercheque betalen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10